Justin Bieber, în război deschis cu H&M

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Justin Bieber
Justin Bieber

Celebru cântăreț canadian Justin Bieber acuză retailerul H&M că vinde gunoaie.

Bieber a acuzat retailerul Hennes & Mauritz AB că a vândut haine care îl înfățișează fără acordul său.

"Marfa H&M pe care au făcut-o cu mine este un gunoi și nu am aprobat-o", a postat Bieber pe Instagram. "Nu le cumpărați".

Hainele din colecția H&M includ hanorace, tricouri și hanorace cu glugă care prezintă chipul, versurile și marca lui Bieber. Retailerul a mai vândut anterior chiar de mai multe ori mărfuri din turneurile lui Bieber.

"Nu am aprobat nimic din colecția de mărfuri pe care au pus-o la vânzare H&M", a scris Bieber luni. "Totul este fără permisiunea și aprobarea mea".

Un reprezentant al H&M a declarat că firma a respectat procedurile de aprobare corespunzătoare pentru colecție.

H&M s-a confruntat cu vânzări slabe în ultima vreme, în timp ce retailerul încearcă să facă față unei inflații ridicate și cererii șubrede a consumatorilor. Conducerea își propune să dubleze vânzările până în 2030.

Justin Bieber declara în luna septembrie că va lua o pauză de la turneul său Justice World Tour, care fusese reprogramat, din cauza unor probleme de sănătate mintală şi fizică, informează Reuters.

Muzicianul a postat anunţul pe Instagram, precizând că susţinerea a şase spectacole live după ce a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt la începutul acestui an "l-a costat scump".

Justin Bieber a făcut pareză facială. Ce este sindromul Ramsay Hunt

O afecțiune rară, numită sindromul Ramsay Hunt, a ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce cântărețul de muzică pop, Justin Bieber a anunțat că suferă de această afecțiune și a fost nevoit să își anuleze următoarele spectacole.

Sindromul Ramsay Hunt este cauzat de același virus care provoacă varicela și zona zoster și poate duce la paralizie facială, conform euronews.

Superstarul canadian, în vârstă de 28 de ani, a declarat, într-o înregistrare video pe Instagram, că această afecțiune l-a lăsat în imposibilitatea de a-și mișca o parte a feței. El a demonstrat cum nu a putut să clipească unul dintre ochi și nu a putut zâmbi pe o parte a feței.

„Evident, după cum probabil puteți vedea de pe fața mea, am acest sindrom Ramsay Hunt, care provine de la acest virus care îmi atacă nervul din ureche și nervii faciali și care a provocat paralizia feței mele”, a spus el. Citește mai mult AICI

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel