Justin Bieber a cântat la cea mai recentă petrecere pre-nupțială a familiei Ambani din India

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Instagram, Justin Bieber
Foto: Instagram, Justin Bieber

Un alt star mondial a încântat invitații la încă o petrecere pre-nupțială organizată de cea mai bogată familie din India, iar de data aceasta a fost Justin Bieber.

Nita și Mukesh Ambani sărbătoresc nunta fiului lor cel mic, Anant, cu Radhika Merchant, fiica unui baron farmaceutic, printr-o serie de petreceri fastuoase, scrie The Idependent.

Cea mai recentă celebrare – numită sangeet, o ceremonie pre-nupțială marcată de cântece și dansuri – l-a avut pe Justin Bieber cântând pentru prietenii și familia cuplului sâmbătă.

Bieber a interpretat hit-ul său din 2015 „Love Yourself” și colaborarea sa din 2017 cu DJ Khaled, „I’m The One”, la Nita Mukesh Ambani Cultural Centre din Mumbai.

La sfârșitul spectacolului, cântărețul i-a adus pe scenă pe mire și mireasă pentru a-i felicita și sărbători împreună cu ei.

Cuplul a purtat ținute personalizate de Abu Jani Sandeep Khosla.

Ulterior, cântărețul și-a umplut Instagram-ul cu fotografii și videoclipuri amuzante de la petrecerea pre-nupțială a moștenitorului miliardar și a miresei sale.

Se zvonește că Bieber ar fi fost plătit cu 10 milioane de dolari pentru acest spectacol privat.

Anant Ambani este fiul cel mic al lui Mukesh Ambani, CEO-ul Reliance Industries, a cărui avere este estimată de Forbes la aproximativ 120 de miliarde de dolari, făcându-l a 11-a cea mai bogată persoană din lume.

Reliance este un mega-conglomerat cu interese în petrol, minerit, rafinare, retail, telecomunicații și divertisment.

Radhika Merchant este fiica lui Viren Merchant, CEO-ul companiei farmaceutice Encore Healthcare.

Atât mireasa, cât și mirele lucrează pentru companiile tatălor lor.

Cuplul a început să sărbătorească nunta lor viitoare în martie, când familia Ambani a organizat o ceremonie de trei zile numită hastakshar, un eveniment tradițional prenupțial care simbolizează angajamentul familiilor lor respective una față de cealaltă, la reședința lor din Jamnagar, în statul Gujarat din vestul Indiei.

Ceremonia a inclus o prestație a starului pop Rihanna, care a costat familia Ambani 6,3 milioane de dolari.

Radhika Merchant cu familia Ambani în timpul unei sărbători pre-nupțiale în Jamnagar
O altă sărbătoare pre-nupțială în mai a avut familia Ambani într-o croazieră pe Marea Mediterană cu 800 de invitați vedete.

Croaziera a navigat din Italia spre sudul Franței și înapoi, cu trupa americană Backstreet Boys și cântăreața Katy Perry parte a divertismentului angajat pentru sărbătoare.

Croaziera a lăsat rezidenții și afacerile din Portofino și Genova furioși, deoarece orașele italiene au fost închise, iar oamenii au fost ținuți treji de invitați turbulenți.

Nunta lui Radhika și Anant va avea loc la mijlocul lunii iulie în India.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel