Jungkook, cel mai tânăr membru din trupa BTS, îşi va lansa primul album solo

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Jungkook, cel mai tânăr membru din trupa BTS, îşi va lansa primul album solo/Facebook
Jungkook, cel mai tânăr membru din trupa BTS, îşi va lansa primul album solo/Facebook

Jungkook, cel mai tânăr membru al trupei K-pop de succes BTS, îşi va lansa primul album de studio solo pe 3 noiembrie, a anunţat miercuri agenţia care îl reprezintă, preluată de EFE.

Albumul se va numi "Golden", o referire la una dintre poreclele cu care fanii se referă la Jungkook, "golden maknae" (termen coreean pentru cel mai tânăr membru al unui ansamblu muzical)", şi va conţine 11 piese, a precizat BigHit Music într-un comunicat.

Potrivit agenţiei, "Golden" urmăreşte să scoată în evidenţă "momentele de aur" ca artist ale lui Jungkook, în vârstă de 26 de ani, al cărui nume real este Jeon Jung-kook, şi va "dezvălui fără rezerve adevărata sa identitate".

Jungkook şi-a făcut deja debutul solo în iulie cu single-ul "Seven", care a avut un mare succes în topuri, iar vineri şi-a lansat a doua piesă solo, "3D".

Cel mai tânăr membru al celebrei trupe sud-coreene a profitat de actualul repaus al BTS, care a anunţat anul trecut că va lua o pauză cel puţin până în 2025, pentru a-şi lansa primele piese în afara grupului.

Cei şapte membri ai trupei au dorit să folosească această perioadă pentru a-şi îndeplini serviciul militar, obligatoriu pentru bărbaţii apţi de muncă în Coreea de Sud, şi pentru a se concentra pe proiecte personale.

Pe 22 septembrie, Suga a devenit, alături de Jin şi J-Hope, al treilea membru al trupei care începea serviciul militar obligatoriu.

În cazul său, Suga va lucra, timp de cel puţin 18 luni, ca ofiţer de servicii sociale, după ce a fost scutit de serviciul militar, aparent din cauza unei rupturi la umăr care l-a obligat să se opereze încă din 2020. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel