Julio Iglesias și Netflix încheie un contract istoric pentru a-și transpune viața pe ecran

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Netflix a încheiat un contract cu Julio Iglesias pentru a-i transpune viața pe ecran. În premieră mondială, această legendă vie a muzicii va participa la procesul creativ al unei ficțiuni în care va destăinui totul despre viața și incredibila lui traiectorie muzicală.

Ficțiunea, aflată în curs de dezvoltare, va spune povestea felului în care Julio Iglesias a devenit primul artist non-englez care a pătruns pe piața americană și pe piața asiatică și s-a transformat într-un star universal, numărându-se printre cei cinci artiști cu cele mai multe albume vândute din istorie.

În peste 55 de ani de carieră artistică, Julio Iglesias a înregistrat și a cântat în 12 limbi și a reunit fanii din întreaga lume, devenind primul artist spaniol cu rezonanță universală ale cărui melodii au fost cântate pe toată planeta.

„După atâtea speculații, cărți și documentare în care nu am fost implicat, pentru prima dată am decis să spun adevărul despre viața mea cu ajutorul unei companii internaționale precum Netflix. După multe deliberări și în urma unei scrisori foarte emoționante pe care mi-a trimis-o Bela Bajaria (director de conținut la Netflix) m-am lăsat convins de faptul că Netflix este compania ideală pentru acest proiect. Le sunt recunoscător oamenilor din multe țări, care m-au susținut și m-au încurajat de-a lungul vieții”, a declarat Julio Iglesias.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel