Julia Louis-Dreyfus respinge criticile la adresa corectitudinii politice în comedie

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Julia Louis-Dreyfus și-a reiterat poziția privind corectitudinea politică în comedie, respingând orice discuție despre suferința umorului ca fiind „prostii”.

Într-un nou interviu, ea a contestat ideea că comedia este imposibil de realizat acum din cauza „wokeness-ului”, spunând că acest gen a fost întotdeauna „riscant” și este „mai interesant” astăzi.

O Vreme bună pentru Comedie

„Există multe discuții despre cum comediantii nu mai pot fi amuzanți acum,” a declarat câștigătoarea Emmy în cadrul podcastului „On With Kara Swisher”.

„Cred că asta este prostie. Comedia fizică, comedia intelectuală și comedia politică, cred că nu au fost niciodată mai interesante, pentru că există atât de multe de făcut.

„Este o perioadă bogată. Comedia este riscantă și poate fi ofensatoare, dar tocmai asta o face atât de plăcută.

„Personal, nu cred în concepția că acesta este un timp imposibil pentru a fi amuzant. Poate că unii oameni nu râd la glumele tale, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui făcute.”

Critici la Adresa Corectitudinii Politice

Vedeta din „Veep” a declarat recent că este un „steag roșu” atunci când comediantii se plâng de corectitudinea politică.

Ea a răspuns la interviul colegului său din „Seinfeld”, Jerry Seinfeld, pentru The New Yorker din aprilie, în care acesta a spus că nu există „lucruri amuzante” de urmărit la televizor din cauza „extremei stângi și a prostiilor PC, și a oamenilor care își fac prea multe griji să nu ofenseze pe alții”.

„A avea o antenă pentru sensibilități nu este un lucru rău,” a spus Louis-Dreyfus când a fost întrebată despre comentariile lui Seinfeld.

„Asta nu înseamnă că toată comedia este aruncată pe fereastră ca rezultat. Când aud oameni începând să se plângă de corectitudinea politică – și înțeleg de ce oamenii ar putea să se opună – dar pentru mine, asta este un steag roșu, pentru că uneori înseamnă altceva.”

Julia Louis-Dreyfus rămâne fermă în credința ei că comedia este într-un moment fructuos și provocator, în ciuda criticilor aduse de unii comediantii la adresa corectitudinii politice. Ea consideră că adaptarea la sensibilitățile actuale nu înseamnă pierderea umorului, ci mai degrabă o oportunitate de a face comedia mai relevantă și mai captivantă.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel