Judas Priest concertează la Arenele Romane. Turneul a fost amânat doi ani

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Judas Priest, Instagram
Judas Priest, Instagram

Britanicii de la Judas Priest ajung în România cu o întârziere de doi ani.

Trupa britanică de heavy metal Judas Priest concertează luni la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul turneului aniversar "50 Heavy Metal Years".

Concertul, programat iniţial pentru 21 iulie 2020, a fost reprogramat pentru 21 iulie 2021, pentru ca după aceea să fie mutat, din cauza pandemiei, pe 18 iulie 2022.

În deschiderea show-ului de la Arenele Romane vor cânta trupele "The Dead Daisies" şi "Amalgama".

Primii care vor urca pe scenă vor fi rockerii de la Amalgama, care vor concerta între 19,00 şi 19,30. La ora 19,50 sunt aşteptaţi să concerteze australienii de la The Dead Daisies.

Judas Priest vor urca pe scenă la ora 21,00, pentru un show care este aşteptat să dureze aproximativ două ore, până la 23,00.

Turneul din 2022 al britanicilor de la Juds Priest celebrează 50 de ani de activitate, fanii urmând să se bucure de un setlist croit pe istoria plină de hituri a trupei.

Accesul în incinta Arenelor Romane se face începând cu ora 18,30 iar concertele încep la ora 19,00. Concertul are loc in aer liber.

Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei. Pentru biletele de pe teren, accesul se face pe la porţile de jos, din parc, ale Arenelor Romane.

Biletele oferă participanţilor acces doar în zonele pentru care au fost emise. La intrarea în perimetrul evenimentului, toţi participanţii vor fi percheziţionaţi de agenţii de securitate.

Este interzis accesul cu sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser, umbrele, aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale sau animale de companie. Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel