Jubileul Reginei. Kate Middleton îi aduce un omagiu Prințesei Diana / Regina Elisabeta nu va veni la Liturghie

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: facebook, The Royal Family
Foto: facebook, The Royal Family

Kate Middleton îi aduce un omagiu Prințesei Diana.

Regina Elisabeta a II-a nu va asista la slujba organizată cu ocazia jubileului său de platină, de vineri, oficiată la Catedrala Sf. Paul, relatează BBC.

Ei scriu că regina a simțit un disconfort joi în timp ce privea parada din fața Palatului Buckingham.

Toată lumea spera că Elisabeta, în vârstă de 96 de ani, va veni la Liturghie, dar joi seară au sosit veștile de la Palat.

Nici prințul Andrew nu va veni la liturghie la catedrală pentru că este pozitiv la coronavirus.Palatul Buckingham a anunțat un plan pentru Jubileul Reginei, care va include o Liturghie de Ziua Recunoștinței la Catedrala Centrală Sf. Maria. Paul's la Londra, petreceri stradale cu cele mai mari nume din lumea divertismentului, un concert live la palat și iluminarea farurilor din toată țara și teritoriile de peste mări ale Regatului Unit.

Kate Middleton, omagiu

Kate Middleton îi aduce un omagiu Prințesei Diana alegând haine și bijuterii speciale pentru Jubileul Reginei.

Ducesa a apărut într-o rochie albă, cu o haină croită după jacheta bărbătească clasică și o pălărie cu boruri largi, cu o panglică albastru închis.

Alegerea hainelor este un omagiu subtil adus  regretatei  Prințese Diana, care a purtat haine similare în 1991, în timpul unei parade a militarilor care au servit în Războiul din Golf, scrie New York Post .

Rochia Dianei într-o haină albă avea, de asemenea, o clapă similară și a fost asortată cu o pălărie mare, albă, în stil castron, cu boruri întunecate contrastante.

Pălăria pe care a purtat-o ​​Kate este, de asemenea, remarcabil de asemănătoare cu cea pe care a purtat-o ​​Diana când a vizitat Dubaiul în 1989, creată de Philip Somerville , căruia i-a fost atribuit faptul că a mutat prințesa de la pălării mici în anii 1980 la pălării cu boruri largi în anii '90.

Middleton și-a completat ținuta cu pietre prețioase de diamante și safir, inclusiv o pereche de cercei și un colier cu pandantiv, despre care se spune că ar fi făcut din piese lăsate prințului William , în vârstă de 39 de ani, când mama lui a murit în 1997.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel