Jon Bon Jovi se gândește să se retragă din turnee dacă problemele vocale persistă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Jon Bon Jovi „nu a fost impresionat” de Livin' On a Prayer / Bon Jovi
Jon Bon Jovi „nu a fost impresionat” de Livin' On a Prayer / Bon Jovi

Jon Bon Jovi nu va mai cânta niciodată live dacă vocea sa nu se va reface complet în urma unei operații la gât.

Serialul documentar al trupei sale de la Disney+, Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story, prezintă culisele istoriei lor, precum și recenta operație a cântărețului la o coardă vocală atrofiată și reabilitarea în curs.

Rockerul în vârstă de 62 de ani indicase anterior că se reabilitează în vederea unui turneu anul viitor, dar într-un interviu acordat ziarului britanic The Sunday Times a dezvăluit că se va retrage din activitatea de artist live dacă va simți că nu-și va reveni la nivelul cântatului.

"Este prima dată când spun acest lucru. Dacă vocea nu este grozavă, dacă nu mai pot fi cel care am fost odată... atunci am terminat", a spus Jon. 

Interpretul hitului Livin' on a Prayer cântă deja din nou la terapie vocală și a înregistrat un nou album cu grupul său, dar a precizat că a cânta live este cu totul altceva.

"Există o mare diferență între a fi într-un studio și a ieși pe drum. Tocmai am înregistrat un nou album. Eu cânt în fiecare zi la terapie vocală. Dar vreau să cânt timp de două ore și jumătate pe seară, patru nopți pe săptămână - și știu cât de bun pot fi, așa că dacă nu pot fi acel tip... să spunem așa, nu am nevoie să fiu niciodată Elvis cel gras", explică el. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel