Jon Bon Jovi „nu a fost impresionat” de Livin' On a Prayer

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Jon Bon Jovi „nu a fost impresionat” de Livin' On a Prayer / Bon Jovi
Jon Bon Jovi „nu a fost impresionat” de Livin' On a Prayer / Bon Jovi

Jon Bon Jovi „nu a fost atât de impresionat” de „Livin' On a Prayer” atunci când a fost scrisă pentru prima dată.

Solistul Bon Jovi a recunoscut că „s-a înșelat” în evaluarea sa inițială a single-ului din 1986, care a devenit unul dintre cele mai cunoscute hituri ale trupei, dar se bucură că au putut lucra la dezvoltarea piesei pentru a o transforma în ceea ce a devenit.

El a declarat pentru revista People:

„Nu că nu aș fi vrut să o înregistrez, dar nu am fost atât de impresionat în ziua în care am scris-o. Era vorba de progresia simplă a acordurilor, de melodii și de versuri [la început]. Dar linia de bas a prins viață în studioul de înregistrări, când am dus-o înapoi în trupă și am lucrat la ea. Așa a devenit ceea ce este. Știam ce ne doream, doar că nu aveam, așa că am zis: 'Da, este bine. O zi bună. O zi bună la birou. Este unul dintre cele mai mari cântece din catalogul nostru', dar m-am înșelat"

Și cântărețul în vârstă de 62 de ani a recunoscut, de asemenea, că nu era încântat de piesa «Always» din 1994 și era gata să o lase deoparte.

Remarcând că este „de asemenea una dintre cele mai mari piese ale noastre vreodată”.

Jon și-a amintit:

„Când am scris-o, am făcut un demo pentru un film, pentru care am scris-o, și am crezut, «Da, asta nu e prea bună». Am pus-o pe raft și un tip, care era un prieten al nostru, asculta câteva dintre acele piese pierdute și a spus: «Știi, asta este un hit monstru». Avea dreptate.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel