Jon Bon Jovi, dezvăluiri surprinzătoare despre infidelitățile sale: Fiecare zi cu ea este o provocare

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Jon Bon Jovi „nu este încă pregătit” pentru turnee, dar insistă că există lumină la capătul tunelului / Bon Jovi
Jon Bon Jovi „nu este încă pregătit” pentru turnee, dar insistă că există lumină la capătul tunelului / Bon Jovi

Jon Bon Jovi, artistul în vârstă de 62 de ani, a discutat recent despre provocările întâmpinate în cei peste 30 de ani de căsnicie cu Dorothea Hurley.

Cântărețul a recunoscut că „nu a fost un sfânt” de-a lungul anilor, sugerând că au existat momente dificile și greșeli care au pus la încercare relația lor. Cu toate acestea, el a subliniat importanța comunicării, încrederii și iertării reciproce în menținerea unei legături puternice și durabile.

În cadrul aceleiași discuții, Jon Bon Jovi a împărtășit și sfaturile sale pentru fiul său, Jake, care s-a căsătorit recent cu actrița Millie Bobby Brown.

„Magia pentru mine a fost să cresc împreună cu Dorothea”, a spus artistul de 62 de ani, recunoscând, de asemenea, că „fiecare zi cu ea este o provocare și aduce schimbări”.

„Dacă veți crește împreună, sper că lucrurile vor funcționa”, a spus Jon Bon Jovi, continuând să glumească că fiul său de 21 de ani și actrița din „Stranger Things”, în vârstă de 20 de ani, nu vor „asculta” sfaturile sale înțelepte privind căsnicia.

Starul rock în vârstă de 62 de ani a explicat că mariajul său de durată se datorează în mare măsură răbdării și devotamentului soției sale, Dorothea Hurley, care a reușit să treacă peste momentele dificile și infidelitățile sale de-a lungul anilor. Jon Bon Jovi a subliniat importanța înțelegerii și toleranței în menținerea unei relații stabile și a recunoscut că loialitatea și susținerea Dorotheei au fost esențiale pentru longevitatea căsniciei lor.

Artistul s-a căsătorit cu iubita sa din liceu, Dorothea Hurley, în 1989, într-o ceremonie secretă la Graceland Wedding Chapel din Las Vegas. În ciuda faimei și presiunilor asociate carierei sale, relația lor a rămas puternică și solidă, fiind un exemplu de dragoste durabilă în lumea tumultuoasă a showbiz-ului.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel