Jojo Siwa recunoaște că nu își scrie singură piesele

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube JoJo Siwa
Sursa: captură Youtube JoJo Siwa

Jojo Siwa, în vârstă de 21 de ani, a mărturisit că nu își scrie propriile piese, ci are o echipă de compozitori care se ocupă de acest aspect pentru ea. Într-un videoclip postat pe TikTok, Jojo a explicat că deși nu este responsabilă de scrierea melodiilor, le face să devină ale sale prin interpretarea unică a acestora.

„Nu ÎMI SCRIU cântecele. LE CÂNT. Am o echipă incredibilă de compozitori care scriu melodii și mi le prezintă pentru a vedea dacă vreau să le fac să devină ale mele! E cam ca atunci când îți cumperi haine... nu le FACI tu, dar sunt ale tale după ce le cumperi! De asemenea, ei primesc ÎNTOTDEAUNA creditul și, desigur, cecul lor”, a spus Jojo, potrivit Music News.

Deși nu își scrie melodiile, Jojo a menționat că îi place procesul de scriere și că, deși aceasta nu este specialitatea ei, colaborează cu diverși compozitori pentru a adăuga o notă personală pieselor și pentru a le da viață.

Această declarație vine după ce Jojo a fost acuzată de furtul piesei „Karma”, despre care se spune că ar fi fost înregistrată inițial de Brit Smith. Într-un interviu, Jojo a clarificat situația: „Sincer, este o melodie veche. Mi-a fost propusă. Am iubit-o, am fost obsedată de ea, așa că am preluat-o. E un lucru foarte normal... Ce se întâmplă este că oamenii scriu cântece și apoi nu fac nimic cu ele. Și apoi, câțiva ani mai târziu, are mai mult sens pentru un alt artist. Știam că acea piesă era specială, știam că era o operă de artă și știam că se potrivea exact cu viziunea pe care voiam să o creez pentru lume”.

În ciuda controverselor, Jojo Siwa continuă să își croiască drumul în industria muzicală, aducând mereu ceva nou și autentic pentru fanii săi.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel