Johnny Depp va juca rolul lui satanei într-un nou film regizat de Terry Gilliam

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Johnny Depp va interpreta rolul lui Satan într-un nou film regizat de Terry Gilliam, alături de Jeff Bridges în rolul lui Dumnezeu, a fost dezvăluit recent.

Într-un interviu pentru revista Premiere, Gilliam a declarat că l-a distribuit pe Depp în următorul său proiect, intitulat „The Carnival at the End of Days” (Carnavalul de la sfârșitul zilelor). Gilliam a descris public filmul în timpul apariției sale la festivalul de film Red Sea din decembrie, spunând: „Dumnezeu distruge umanitatea și singurul personaj care vrea să-i salveze este Satan, iar Johnny Depp îl joacă pe Satan.”, scrie The Guardian.

Interviul coincide cu apariția lui Gilliam la festivalul de film de animație de la Annecy, unde i se va acorda premiul onorific Cristal pentru întreaga carieră. Gilliam a menționat că distribuția filmului va include și pe Jeff Bridges, Adam Driver și Jason Momoa.

Despre rolul lui Bridges, Gilliam a spus: „Nu va fi Dumnezeul cu care suntem obișnuiți. În film, Dumnezeu este natura. Dar o natură care poate vorbi cu tine ... Voi avea nevoie de animație pentru a o aduce la viață, deoarece în scena cu Dumnezeu, există cel puțin 15 animale. Și va fi complicat, deoarece trebuie să fie realist. Și va fi foarte scump.”

Gilliam a declarat că, deși „încercăm să determinăm exact când și unde se va realiza”, filmările sunt programate să înceapă în ianuarie 2025.

Apariția în filmul lui Gilliam ar reprezenta un pas semnificativ în reabilitarea carierei lui Depp, după despărțirea și divorțul său amar de Amber Heard, în timpul cărora a pierdut un proces de calomnie împotriva publicației The Sun privind acuzațiile că ar fi agresat-o pe Heard și a câștigat în mare parte un proces de defăimare împotriva lui Heard în legătură cu afirmațiile acesteia că ar fi fost agresată fizic și sexual de Depp. De la încheierea acțiunilor legale, Depp a apărut în rolul lui Louis XV în drama franceză de epocă „Jeanne du Barry”, regizată și co-jucată de Maïwenn, și a anunțat că va regiza o biografie a celebrului pictor italian Amedeo Modigliani.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel