Johnny Depp, găsit inconștient în camera de hotel din Budapesta

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Cunoscutul actor, Johnny Depp
Cunoscutul actor, Johnny Depp

Actorul Johnny Depp a fost găsit inconștient în camera sa de hotel din Budapesta, ceea ce a dus și la anularea concertului. 

S-a crezut de la început că Johnny Depp a fost cel mai probabil motivul anulării. Mulți au crezut că ar putea avea ceva de-a face cu o problema medicală a vedetei din Pirații din Caraibe, dar acum au apărut informații noi.

Depp a leșinat în camera lui de hotel din Budapesta și a fost chemat un medic.

„Totul a fost pregătit, scena a fost pregătită, echipa din culise era pregătită pentru petrecere. Nici nu mi-a trecut prin minte că ar putea fi o problemă, mai ales că membrii trupei făcuseră set-up-ul de sunet care fusese programat pentru după-amiază. Nimeni nu s-a mai gândit la ceva rău, deși Johnny Depp nu a participat. Microfonul lui a fost montat de un membru al personalului, dar nu este neobișnuit pentru astfel de vedete să nu participe la probe”, a spuso sursă pentru Blikk.

„Tot ce am auzit este că Depp era supraemotionat, nici măcar nu putea părăsi hotelul. Am auzit, de asemenea, că au sunat un medic pentru a vedea dacă este ceva mai în neregulă cu el decât să exagereze ca star rock”, a adăugat informatorul.

Organizatorii sunt în discuții pentru a reprograma cât mai curând posibil. Următoarea oprire a turului este Slovacia. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel