Johnny Depp câștigă procesul. Amber Heard „dezamăgită și zdrobită”. Trebuie să-i plătească 15 milioane de dolari

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Johnny Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard pentru defăimare, iar apoi actrița a depus o cerere reconvențională. Aceasta îi cerea 100 de milioane de dolare lui Depp.

Johnny Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard pentru defăimare, iar apoi actrița a depus o cerere reconvențională.

Juriul i-a dat dreptate lui Johnny Depp – se spune că Amber Heard l-a calomniat într-un articol de la Washington Post în 2018, au decis că declarația este falsă, calomnioasă și făcută cu răutate. 

Pe lângă toate acestea, Heard trebuie să plătească lui Depp 15 milioane de dolari, iar actrița a primit o parte din pretențiile ei reconvenționale împotriva actorului și i s-au acordat 2 milioane de dolari.

 

Amber Heard „dezamăgită și zdrobită” de verdict

Actrița  a avut și câteva cuvinte pentru mass-media, judecător și jurați.

„Dezamăgirea pe care o simt astăzi este imposibil de descris. Muntele de dovezi  nu a fost suficient pentru a contracara puterea și influența disproporționată a fostului meu soț. Sunt și mai dezamăgită de ceea ce înseamnă acest verdict pentru alte femei. Este un regres. Se dă timpul înapoi la o vreme în care o femeie care au vorbit puteau fi umilite în public”, a început ea.

„Cred că avocații lui Johnny au reușit să determine juriul să treacă cu vederea problema cheie a libertății de exprimare și să ignore dovezile care au fost atât de convingătoare încât am câștigat în Marea Britanie. Îmi pare rău că am pierdut acest caz, dar sunt și mai trist că am pierdut dreptul pe care credeam că îl aveam, acela de a vorbi liber și deschis”, a concluzionat Heard.

 

Declarația lui Johnny Depp

„Juriul mi-a adus viața înapoi... Adevărul nu dispare niciodată”, a spus Depp printr-un purtător de cuvânt, deoarece nu a putut fi prezent în sala de judecată din cauza unui turneu cu trupa în Marea Britanie.

„În urmă cu șase ani, viața mea s-a schimbat pentru totdeauna, viața copiilor mei, viața celor dragi, dar și viața oamenilor care m-au susținut mulți, mulți ani și au crezut în mine. Totul într-o clipă. Acuzații false, foarte grave și penale, care au provocat un val nesfârșit de conținut de ură, deși nu mi s-a depus vreo acuzație. (acuzțiile) Au avut un impact seismic asupra vieții și carierei mele. ", a spus Depp.

 

A fost așteptare într-un moment crucial

Johnny Depp și-a dat în judecată fosta soție Amber Heard pentru defăimare în statul american Virginia, în urma unui articol din 2018 din Washington Post.

Heard a fost prezentă la audierea de verdict, în timp ce Depp a lipsit din cauza unui turneu cu trupa prin Marea Britanie.

După ce juriul a mers în instanță pentru a citi decizia, s-a produs un moment la care nimeni nu se aștepta. Se pare că valoarea despăgubirilor acordate uneia dintre părți nu a fost completată. Apoi juriul a fost întors în camerele sale. După așteptare, judecătorul a adresat câteva cuvinte despre completarea formularului în cauză.

„Când vine vorba de procese pentru defăimare, unul sau mai multe, trebuie să plătiți daune. Trebuie să fie cel puțin un dolar, sau cât crezi că ar trebui să fie paguba. Pentru despăgubiri penale, poți pune zero sau poți îndeplini asta, dar am nevoie să fie îndeplinite acele rânduri”, a spus judecătorul.

Juriul a avut o sarcină dificilă

Și anume, juriul a trebuit să se uite la afirmațiile lui Depp și Heard și să decidă dacă declarațiile pe care le-au făcut unul despre celălalt au fost „cu adevărat rele”, ceea ce înseamnă că a trebuit să concluzioneze dacă ceea ce spuneau ei este fals, sau s-au comportat imprudent și au ignorat adevărul. Juriul a trebuit să decidă cu privire la despăgubiri.

Juriul a ascultat timp de șase săptămâni dovezi contradictorii, inclusiv zilele de mărturie ale lui Johnny Depp și Amber Heard, și a trebuit, în esență, să decidă în cine să aibă încredere. Înainte de a fi trimiși, judecătorul Penney Azcarate a reamintit juriului obligația lor de a lua în considerare toate probele înainte de a ajunge la concluzii și le-a interzis să folosească surse externe în scopuri de investigație.

 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel