Johnny Deep, omagiu pentru prietenul său Jeff Beck

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Johnny Deep, omagiu pentru prietenul său Jeff Beck
Johnny Deep, omagiu pentru prietenul său Jeff Beck

Johnny Depp nu a plecat din Londra fără să-i aducă un omagiu prietenului său de lungă durată și regretatului chitarist, Jeff Beck... concertând pe aceeași scenă pe care au făcut-o în urmă cu un an, totul în onoarea acestuia.

Johnny a urcat luni seară pe scena de la Royal Albert Hall pentru un concert tribut pentru Beck, care a murit la începutul acestui an. Depp a fost în compania unor legende ale rockului pentru spectacol ... inclusiv Eric Clapton, Rod Stewart, Ronnie Wood, Billy Gibbons, Joss Stone, Kirk Hammett și alții.

Concertul cu multe icoane vine după alte momente importante pentru Depp - tocmai a fost sărbătorit la Festivalul de Film de la Cannes pentru filmul său, "Jeanne du Barry" ... și a semnat un contract de 20 de milioane de dolari cu Dior.

El a fost în modul de star rock, totuși, la Londra ... purtând o pereche de ochelari de soare, o beretă și o jachetă cu o fotografie a lui Beck pe spate.

După cum am raportat, Beck a murit la vârsta de 78 de ani în ianuarie, după ce a contractat o meningită bacteriană. Spectacolul este primul din cele două concerte omagiale, anunțate de soția lui Beck, Sandra, și Eric Clapton în luna martie.

Iar performanța lui Johnny a fost deosebit de semnificativă. Amintiți-vă că Johnny și Jeff au cântat împreună în același loc în luna mai a anului trecut.

Vă reamintiți că au fost în turneu împreună după procesul de defăimare a lui Johnny împotriva lui Amber Heard. De fapt, Johnny nu a fost la tribunal pentru verdict, deoarece avea un concert.

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel