John Legend a anunţat că a devenit tată din nou: Ce zi binecuvântată

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Social
John Legend a anunţat că a devenit tată din nou: Ce zi binecuvântată
John Legend a anunţat că a devenit tată din nou: Ce zi binecuvântată

John Legend a anunţat că soţia lui, Chrissy Teigen, a născut pe 13 ianuarie cel de-al treilea copil al cuplului.

“Ce zi binecuvântată!", le-a spus Legend, în vârstă de 44 de ani, participanţilor la un concert privat. El a adăugat că se simte plin de energie deşi nu prea a dormit după ce a petrecut noaptea la spital alături de soţia sa în vârstă de 37 de ani.

Pentru moment, cuplul care este căsătorit de 10 ani, nu a anunţat sexul bebeluşului şi nici numele acestuia. Cei doi mai au împreună doi copii, Luna şi Miles, care au fost concepuţi prin fertilizare in vitro.

În urmă cu doi ani, John Legend şi Chrissy Teigen au pierdut un copil, după ce modelul a suferit un avort în săptămâna 20 de sarcină. Cei doi ar fi vrut să îşi numească băieţelul Jack şi şi-au tatuat numele lui pe încheietura mâinii pentru a-şi aminti mereu de el.„Jack. Inima mea e cu tine, vă trimit toată dragostea”, a scris Daniel Winter, pe Instagram, publicând o fotografie cu tatuajul realizat pentru Teigen şi Legend.

Chrissy Teigen a vorbit despre pierderea acestei sarcini şi a publicat mai multe fotografii alb-negru, extrem de impresionante, din spital.La scurt timp după această întâmplare, de pe scena Galei Billboard, John Legend i-a dedicat soţiei lui melodia “Never Break”, un cântec despre un cuplu puternic care face faţă dificultăţilor vieţii.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel