John Cena își anunță retragerea oficială din WWE

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Actorul și wrestlerul american John Cena a anunțat oficial retragerea sa din competițiile World Wrestling Entertainment (WWE).

Cena a făcut anunțul în fața unei mulțimi entuziaste la evenimentul Money in the Bank din Toronto, Canada, și a spus că ultima sa competiție va avea loc în 2025, scrie The Guardian.

El le-a spus celor prezenți că a văzut „valuri incredibile de prosperitate” și „dificultăți uriașe” în WWE de când s-a alăturat, acum mai bine de două decenii.

În vârstă de 47 de ani, Cena s-a alăturat WWE în 2001 și este considerat unul dintre cei mai buni wrestleri din toate timpurile, atingând statutul de campion mondial de 16 ori.

Cena a sugerat că o apariție la Wrestlemania în 2025 va fi locul unde își va încheia cariera în WWE.

Mulțimea din Toronto a scandat „Thank you Cena” în timp ce acesta făcea anunțul purtând un tricou pe care scria „The last time is now” și „John Cena farewell tour”. Cena a spus că acest gest a fost „incredibil de amabil” și a mulțumit publicului din Toronto pentru „că l-au lăsat să joace în casa pe care ei au construit-o”.

Cena a ieșit din WWE și și-a făcut debutul în actorie în 2006, când a jucat în The Marine. A continuat să apară în numeroase filme, inclusiv Trainwreck (2015), The Suicide Squad (2021) și Fast and Furious 9 (2021), precum și în serialul de televiziune cu supereroi DC Peacemaker.

Cena a jucat anul acesta în comedia Ricky Stanicky, alături de Zac Efron și jurnalistul și autorul australian Stan Grant.

Cena a performat cu jumătate de normă în WWE din 2018, pe măsură ce cariera sa s-a diversificat.

El este, de asemenea, deținătorul unui record mondial Guinness, acordând cele mai multe dorințe Make-a-Wish pentru copii grav bolnavi. El a acordat cea de-a 650-a dorință pe 19 iulie 2022 și, de obicei, poartă centurile sale de campion cu aceste ocazii. Guinness World Records spune că este cea mai solicitată celebritate, acordând prima sa dorință în 2002.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel