Joe Biden, "îngrijorat" de regele Charles al III-lea

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Joe Biden a declarat luni că este "îngrijorat" de regele Charles al III-lea.

Preşedintele american Joe Biden a declarat luni că este "îngrijorat" de regele Charles al III-lea şi că îl va contacta telefonic, indicând, într-o scurtă declaraţie de presă, că tocmai a aflat despre diagnosticul de cancer al suveranului britanic, relatează Agerpres, citând AFP şi Reuters.

Fostul preşedinte Donald Trump, favorit la învestitura republicană, a declarat pe reţeaua sa de socializare Truth Social că regele este "un om minunat". "Ne rugăm pentru o însănătoşire rapidă şi completă", a scris fostul preşedinte american.

Regele Charles, diagnosticat cu cancerRegele Charles al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o formă de cancer, a anunţat luni Palatul Buckingham într-un comunicat citat de Reuters.

Regele Charles al III-lea are o "formă de cancer", descoperită în timpul operaţiei de prostată la care a fost supus în urmă cu aproximativ zece zile şi a început un tratament fără să prevadă încetarea activităţilor sale, a indicat Palatul Buckingham.

Charles, care a devenit rege în septembrie 2022 după moartea mamei sale Regina Elisabeta, este "pe deplin pozitiv" în ceea ce priveşte tratamentul său şi aşteaptă cu nerăbdare să revină pe deplin la îndatoririle publice cât mai curând posibil, a indicat palatul.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel