JLo și Ben Afflek și-au cumpărat prima casă împreună. Cum arată și cât a costat GALERIE FOTO

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu au timp de pierdut acum că și-au cumpărat o nouă casă împreună... pentru că deja și-au mutat lucrurile, iar casa este plină de activitate.

Lucrurile lui Ben și Jen erau îngrămădite pe aleea din fața noii reședințe... și erau tone de mobilă, tablouri, covoare și o grămadă de cutii de mutat.

Echipele de mutare au muncit din greu pentru a duce totul înăuntru... și se pare că Jen și Ben nu vor avea nicio problemă în a-și umple imensa proprietate.

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au cumpărat ÎN SFÂRȘIT o casă după 2 ani de căutări... iar casa este uimitoare.

Vila se mândrește cu o sală de cinema, o cramă, un salon de whisky și un spa cu un salon de coafură și de unghii, precum și o saună și o sală de masaj. Și fiți atenți, există și o instalație de sport separată, de 5.000 de metri pătrați, care include un teren de pickleball acoperit, un ring de box și un lounge sportiv. În plus, există și o casă de oaspeți cu 2 dormitoare.

În total, sunt 12 dormitoare, 24 de băi și 15 șeminee!

Ben și Jen au plătit 60.850.000 de dolari... și au plătit în numerar. Întreaga afacere a durat o săptămână, de la început până la sfârșit.

Sună ca o laudă, dar se pare că au făcut o afacere incredibilă. Proprietatea a fost listată în 2018 pentru 135.000.000 de dolari și re-listă anul acesta pentru 75 milioane de dolari.

Se află pe un promontoriu de peste 20.000 de metri pătrați, iar securitatea este de neegalat... proprietatea are două porți de acces.

Este considerată bijuteria coroanei din Wallingford, iar asta spune ceva.

Proaspeții căsătoriți au avut mai multe oferte și au fost de mai multe ori la un pas de a face marea achiziție însă toate au fost abandonate.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel