Jimmy Page nu i-a răspuns niciodată la telefon lui Ozzy Osbourne: Nici măcar nu știu dacă mai cântă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 03 ian 2023, 19:55 | Categorie: Știri
Jimmy Page nu i-a răspuns niciodată la telefon lui Ozzy Osbourne: Nici măcar nu știu dacă mai cântă
Jimmy Page nu i-a răspuns niciodată la telefon lui Ozzy Osbourne: Nici măcar nu știu dacă mai cântă

Prințul Întunericului a vorbit despre lansarea albumului Patient Number 9.

Ozzy Osbourne a recunoscut că a încercat fără succes să îl recruteze pe Jimmy Page pentru albumul său, spunând că a dorit ca lansarea să includă unii dintre cei mai renumiți chitariști din toate timpurile.

Vorbind în ultima ediție a revistei Metal Hammer, solistul Black Sabbath spune că atunci când a înregistrat albumul său, Patient Number 9, l-a contactat pe Jimmy Page pentru a participa. Cu toate acestea, deși recrutase deja legendele rockului clasic Eric Clapton și Jeff Beck pentru a fi invitați, Osbourne spune că nu a mai primit niciun răspuns de la chitaristul de la Led Zeppelin.

"Nici măcar nu știu dacă mai cântă, dar am crezut că dacă îi aducem pe Eric Clapton, Jeff Beck și Jimmy Page înseamnă că avem cei mai mari chitariști de pe planetă", spune el, explicând de ce a urmărit o asemenea formație de vedete pentru album. "Dar nu am mai auzit niciodată de el. Poate că și-a pierdut telefonul sau ceva de genul ăsta!"

Patient Number 9 a fost lansat în luna septembrie și include nume precum Duff McKagan de la Guns N' Roses, basistul Rob Trujillo de la Metallica și, mai ales, regretatul toboșar de la Foo Fighters, Taylor Hawkins.

În plus, pe album revine fostul chitarist Zakk Wylde, fostul chitarist al lui Ozzy Osbourne, pentru prima dată din 2007, și un invitat din partea colegului de trupă Black Sabbath, Tony Iommi.

Vorbind despre cele două single-uri care îl includ pe Iommi, Degradation Rules și No Escape From Now, liderul trupei mai spune că el crede că piesele ar fi devenit single-uri Black Sabbath dacă membrii rămași ai trupei ar fi fost dispuși să participe.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite