Jessie J este însărcinată: Sunt atât de fericită și îngrozită

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Jessie J este însărcinată: Sunt atât de fericită și îngrozită / FOTO: Facebook
Jessie J este însărcinată: Sunt atât de fericită și îngrozită / FOTO: Facebook

Vedeta a intrat pe Instagram pentru a împărtăși anunțul pe melodia cântecului ei, "Sunflower".

Felicitările sunt în ordine pentru Jessie J, care a dezvăluit că este însărcinată.

Vedeta a postat pe Instagram pentru a împărtăși un videoclip dulce și emoționant pe melodia cântecului ei, "Sunflower". Clipul începe cu un test de sarcină pozitiv și continuă cu un montaj de videoclipuri cu ecografii și cu un cucui de bebeluș - toate cu Jessie cu un zâmbet imens pe față.

"Sunt atât de fericită și îngrozită să împărtășesc în sfârșit acest lucru... Vă rog să fiți blânzi cu mine", a scris cântăreața de la legenda "Bang Bang". "Sincer, o fată vrea doar să plângă urât în public într-un costum de pisică, mâncând o murătură acoperită cu ciocolată, fără să fie puse întrebări."

Vestea incitantă vine la mai bine de un an de când cântăreața pop britanică a dezvăluit că a suferit o pierdere de sarcină în noiembrie 2021, după ce a decis să meargă mai departe și să rămână însărcinată pe cont propriu. La acea vreme, ea a împărtășit că a fost informată de medici că bebelușul ei nu avea bătăi ale inimii în urma celui de-al treilea control.

"Mă simt ca și cum nu aș avea control asupra emoțiilor mele", a scris ea. "S-ar putea să regret că am postat asta. S-ar putea să nu. De fapt, nu știu".

După ce a postat mesajul inițial, Jessie J a mulțumit și ea fanilor pentru susținere, într-un alt Instagram Story. "Revărsarea voastră instantanee și copleșitoare de dragoste este simțită, primită și apreciată peste măsură. Și m-a ridicat din pat în această dimineață. Vă mulțumesc".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel