S-a aflat de ce Jeremy Renner și-a rupt 30 de oase

Oana Pavelescu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Actorul Jeremy Renner / Instagram
Actorul Jeremy Renner / Instagram

Un nou raport al poliției aduce lumină în accidentul în urma căruia Jeremy Renner și-a rupt 30 de oase, în ajunul Anului Nou.

Actorul Jeremy Renner încerca să oprească un plug de zăpadă de șase tone să nu îl lovească pe nepotul său când a fost călcat, dezvăluie un nou raport al poliției.

Starul din Avengers și-a rupt 30 de oase când a fost strivit de plugul de zăpadă în timp ce încerca să sară înapoi în cabina acestuia, care aluneca pe un deal.

Actorul, în vârstă de 52 de ani, încercase să-l ajute pe Alexander Fries, un nepot al actorului, să-și elibereze mașina din zăpadă pe un drum privat la nord de Lake Tahoe, aproape de granița dintre Nevada și California.

"Aveau un lanț conectat la partea din spate a plugului și la partea din față a camionetei. Au scos camioneta de pe alee, iar Alexander a parcat-o în mijlocul drumului", a explicat un oficial al poliției locale.

În acel moment, plugul a început să alunece în josul dealului, deoarece frâna de parcare nu fusese acționată.

Un raport al poliției publicat recent a făcut lumină asupra unor aspecte care ar fi putut fi un factor în acest incident.

În raportul poliției se spune că atunci când Renner a încercat să oprească sau să devieze plugul pentru a evita rănirea nepotului său, a fost tras sub vehicul de șină și astfel a fost călcat de acesta.

Fries, nepotul lui Renner, a început să strige după ajutor, deoarece nu avea telefonul la el, iar doi vecini au alergat să îl ajute și au chemat rapid serviciile de urgență.

Renner, cunoscut mai ales pentru interpretarea lui Hawkeye în franciza de filme cu supereroi Marvel, a fost transportat cu avionul la spital după incidentul din ziua de Anul Nou.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel