Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc vieți atât de separate

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Facebook Ben Affleck
Facebook Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc vieți atât de separate în acest moment, încât se pare că nu au sărbătorit împreună Ziua Mamei.

După cum a raportat TMZ, Ben s-a mutat din conacul lor din Beverly Hills într-o casă pe care o închiriază în Brentwood - nu departe de locul unde locuiește Jen Garner cu cei doi copii ai lor. Deși el și J Lo au fost amândoi în L.A. duminica trecută, au sărbătorit separat, potrivit People.

J Lo a avut cu siguranță multe sentimente de Ziua Mamei, pe care le-a împărtășit pe rețelele de socializare. Ea a postat despre relația ei cu gemenii de 16 ani, Max și Emme, pe care îi are cu fostul soț, Marc Anthony. De asemenea, a dedicat o altă postare mamei sale, Lupe Rodriguez.

Jennifer i-a mulțumit mamei sale pentru "sacrificiile pe care le-ai făcut față de tine și de visele tale pentru a ne da nouă ocazia și puterea de a le trăi pe ale noastre" și a inclus mai multe fotografii cu ea și Lupe de-a lungul anilor.

Acum știm că Ben era deja plecat din casa conjugală la sfârșitul săptămânii trecute, iar cuplul înstrăinat nu a mai fost fotografiat împreună de mai bine de o lună.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel