Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit. "Dragostea este frumoasă" - Video în articol

Autorul articolului: Doinita Manic |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit. "Dragostea este frumoasă" / Foto: Facebook Jennifer Lopez
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit. "Dragostea este frumoasă" / Foto: Facebook Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit sâmbătă în Nevada, la 18 ani după încheierea primei lor relaţii, intens mediatizată, informează Agerpres, citând AFP şi Reuters.

Benjamin Geza Affleck s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, potrivit certificatului de căsătorie emis de comitatul Clark, unde se află oraşul Las Vegas, conform documentelor legale consultate de AFP.

Cuplul şi-a anunţat căsătoria într-un newsletter trimis de Lopez în care dezvăluie că cei doi au zburat în oraşul deşertic Nevada pentru a obţine certificatul de căsătorie şi s-au căsătorit sâmbătă seară la o capelă, potrivit revistei People citată de Reuters.

Jennifer Lopez: Dragostea este frumoasă



"Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Şi se dovedeşte că dragostea este răbdătoare. Răbdătoare timp de douăzeci de ani. Exact ce ne-am dorit", a scris Lopez în newsletter, conform People.

Newsletterul era semnat "Doamna Jennifer Lynn Affleck", potrivit Los Angeles Times. Lopez a postat o fotografie pe reţelele de socializare în care apare în pat, purtând verighetă.

Cântăreaţa în vârstă de 52 de ani şi-a anunţat logodna cu actorul Ben Affleck în aprilie într-un mesaj video scurt în care, vizibil emoţionată, purta un inel cu piatră verde.

Cele două vedete au stârnit interesul anul trecut după ce au dat o nouă şansă cuplului lor, supranumit "Bennifer" la începutul anilor 2000.

Cum s-au cunoscut cei doi



Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au cunoscut în 2002, pe platourile de filmare ale filmului "Gigli", considerat în general un eşec, iar relaţia dintre cele două vedete a fost urmărită îndeaproape de paparazzi. Căsătoria lor, programată în 2003, a fost amânată, ulterior cei doi anunţând sfârşitul relaţiei, în 2004.

Jennifer Lopez a mai fost căsătorită de trei ori, inclusiv cu artistul Marc Anthony cu care are gemeni. Ben Affleck a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Garner, cu care are trei copii. 

Ce avere a adunat Jennifer Lopez și din ce câștigă bani, în afară de muzică

Jennifer Lopez e una dintre cele mai de succes artiste din lume, iar sumele pe care le-a adunat în conturi până acum vorbesc de la sine. Pe lângă muzică, diva se pricepe și la afaceri, iar actoria e a doua mare pasiune a ei, așa că nu e de mirare că are succes pe toate planurile. 

J. Lo îmbină perfect muzica și cariera cinematografică, dar își face timp și pentru business. Așa se face că averea pe care a adunat-o până la 51 de ani se ridică la peste 400 milioane de dolari. Diva câștigă aproximativ 40 de milioane în fiecare an, iar domeniile în care activează au depășit granițele muzicii și ale actoriei.

Anul trecut, Jenny from the block și-a transformat pasiunea pentru produse cosmetice în business și a lansat pe piață brand-ul J. Lo Beauty, o linie de produse de skin-care potrivită pentru toate vârstele și toate tipurile de piele. Deși cei mai mulți bani i-a câștigat din muzică, nici cariera cinematografică nu e de neglijat. Rolul Selenei Quintanilla i-a adus recunoaștere pe plan mondial în calitate de actriță. În afară de rolurile din comedii romantice și câteva drame, J. Lo s-a implicat în industria de la Hollywood și în calitate de producătoare. Vezi mai mult AICI.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel