Jennifer Lopez respinge întrebarea unui reporter despre "situația" ei cu Ben Affleck: Știi mai bine decât atât

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Facebook Ben Affleck
Facebook Ben Affleck

Jennifer Lopez se concentrează în continuare asupra carierei.

Actrița de 54 de ani s-a aflat miercuri, 22 mai, în Mexico City pentru a-și promova noul film Netflix, "Atlas", când un reporter i-a adresat o întrebare personală în loc de una profesională.

"Divorțul tău de Ben Affleck este real? Aceste zvonuri sunt reale?", a întrebat reporterul neidentificat, într-o sală plină de presă. "Care este adevărul? Pentru presa mexicană, care este adevărul situației?".

Colegul lui Lopez, Simu Liu, a intervenit imediat. "Bine, nu vom discuta despre asta," a spus Liu. "Vă mulțumim foarte mult, băieți, chiar apreciem asta. Mulțumim."

Lopez s-a aplecat apoi și s-a uitat direct la reporter, spunând: "Știi mai bine decât atât. Haideți, nu aduceți această energie aici, vă rog," a adăugat Liu.

"Dacă pot să adaug ceva," a continuat Liu, "Jen este producătoarea acestui film și motivul pentru care sunt aici, și pentru care Sterling [K. Brown] a jucat în acest film minunat, este că lui Jen îi pasă. Jen se preocupă de lucruri precum reprezentarea și diversitatea și este o adevărată lideră."

Lopez a încheiat conferința de presă spunând în spaniolă: "Mulțumesc. Nimeni nu m-a întrebat nimic în spaniolă, dar e bine." Ea a suflat un sărut și a zâmbit, în timp ce participanții râdeau.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel