Jennifer Lopez respinge întrebarea unui reporter despre "situația" ei cu Ben Affleck: Știi mai bine decât atât

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Jennifer Lopez postează un mesaj drăguț pentru Ben Affleck
Jennifer Lopez postează un mesaj drăguț pentru Ben Affleck

Jennifer Lopez se concentrează în continuare asupra carierei.

Actrița de 54 de ani s-a aflat miercuri, 22 mai, în Mexico City pentru a-și promova noul film Netflix, "Atlas", când un reporter i-a adresat o întrebare personală în loc de una profesională.

"Divorțul tău de Ben Affleck este real? Aceste zvonuri sunt reale?", a întrebat reporterul neidentificat, într-o sală plină de presă. "Care este adevărul? Pentru presa mexicană, care este adevărul situației?".

Colegul lui Lopez, Simu Liu, a intervenit imediat. "Bine, nu vom discuta despre asta," a spus Liu. "Vă mulțumim foarte mult, băieți, chiar apreciem asta. Mulțumim."

Lopez s-a aplecat apoi și s-a uitat direct la reporter, spunând: "Știi mai bine decât atât. Haideți, nu aduceți această energie aici, vă rog," a adăugat Liu.

"Dacă pot să adaug ceva," a continuat Liu, "Jen este producătoarea acestui film și motivul pentru care sunt aici, și pentru care Sterling [K. Brown] a jucat în acest film minunat, este că lui Jen îi pasă. Jen se preocupă de lucruri precum reprezentarea și diversitatea și este o adevărată lideră."

Lopez a încheiat conferința de presă spunând în spaniolă: "Mulțumesc. Nimeni nu m-a întrebat nimic în spaniolă, dar e bine." Ea a suflat un sărut și a zâmbit, în timp ce participanții râdeau.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel