Jennifer Lopez anulează turneul "This Is Me... Live"

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Jennifer Lopez, Facebook
Sursa: Jennifer Lopez, Facebook

Jennifer Lopez și-a anulat întregul turneu nord-american, care cuprindea 30 de concerte. Artista a declarat că decizia o lasă cu inima frântă, anunțându-și fanii prin intermediul newsletter-ului "On the JLo".

"Sunt devastată că vă dezamăgesc", a scris Jennifer. "Vă rog să știți că nu aș fi făcut asta dacă nu aș fi simțit că este absolut necesar. Vă promit că voi recupera situația și vom fi din nou împreună. Vă iubesc pe toți. Până data viitoare...", a mai spus artista, potrivit Music News.

Reprezentanții companiei de turnee Live Nation au anunțat anularea turneului "This Is Me... Live", motivând că "Jennifer își ia o pauză pentru a fi alături de copiii săi, familie și prieteni apropiați".

Vânzările celui de-al nouălea album de studio al lui Jennifer, "This Is Me... Now", au fost slabe, albumul situându-se pe locul 38 în SUA și pe locul 82 în Australia.

Cu toate acestea, vânzările de bilete pentru seria de concerte au fost bune, unele spectacole, precum cel din Newark, New Jersey, având vânzări de 92% din bilete.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel