Jennifer Lopez a vorbit despre Ben Affleck: M-am întrebat toată viața mea...

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Noul album al lui Jennifer Lopez este o "experiență muzicală" / Facebook
Noul album al lui Jennifer Lopez este o "experiență muzicală" / Facebook

Jennifer Lopez a vorbit despre mediul în care trăiește cu Ben Affleck într-un nou interviu.

Apărută la emisiunea Today pentru a-și promova viitoarea comedie romantică Shotgun Wedding cu Josh Duhamel, vedeta a declarat: "Ne-am mutat împreună, copiii s-au mutat împreună. Așa că a fost o tranziție foarte emoțională. Dar, în același timp, toate visele tale se împlinesc și a fost un an fenomenal. Cel mai bun an al meu, cred, de când s-au născut copiii mei."

J.Lo împarte cu fostul soț Marc Antony gemenii Max și Emme, în vârstă de 14 ani, în timp ce, cei trei copii ai lui Affleck - Violet, 18 ani; Seraphina, 14 ani, și Samuel, aproape 11 ani - provin din căsătoria sa de 10 ani cu Jennifer Garner, care s-a încheiat în 2015.

De asemenea, Lopez a profitat de un moment din interviu pentru a vorbi despre viitorul ei album de studio, This Is Me... Now, și despre legătura acesteia cu albumul This Is Me... Then din 2002 și despre prima ei logodnă cu Affleck.

"De la ultima dată când Ben și cu mine am fost împreună până la acest album, a fost o adevărată călătorie", a spus ea. "M-am întrebat toată viața mea este: 'Este dragostea reală? Există dragostea adevărată?" Este vorba despre doi oameni care se unesc și spun, știi, "Voi fi aici indiferent de ce se întâmplă și vom trece împreună prin asta"."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel