Jennifer Grey s-a împăcat cu greșeala care i-a încheiat cariera: Am intrat în sala de operație o celebritate și am ieșit o anonimă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Jennifer Grey s-a împăcat cu greșeala care i-a încheiat cariera: Am intrat în sala de operație o celebritate și am ieșit o anonimă
Jennifer Grey s-a împăcat cu greșeala care i-a încheiat cariera: Am intrat în sala de operație o celebritate și am ieșit o anonimă

Multe celebrități aleg să se supună intervențiilor chirurgicale estetice sau procedurilor de înfrumusețare pentru a se conforma standardelor de frumusețe. Cu toate acestea, rezultatele nu întotdeauna sunt cele așteptate, iar actrița Jennifer Gray, cunoscută pentru rolul său principal în filmul "Dirty Dancing", cunoaște foarte bine impactul pe care acestea îl pot avea asupra unei cariere în ascensiune.

Ajunsă la 62 de ani, actrița Jennifer Gray vorbește despre operaţia estetică pe care regretă că a lăsat-o să- afecteze succesul în carieră. De asemenea, arată că timpul a învățat-o să continue să vadă partea bună a lucrurilor.

Mama a îndemnat-o să facă o rinoplastie

Jennifer Gray, fiica unui actor laureat al premiului Oscar și a unei cântărețe și actrițe celebre, era deja familiarizată cu industria cinematografică și își dorea să urmeze cariera părinților săi. Mama ei, Jo Wilder, i-a sugerat să facă o operație la nas pentru a avea mai mult succes în acest domeniu. Ambii părinți trecuseră prin astfel de intervenții chirurgicale și știau că ar putea fi un avantaj în Hollywood. Cu toate acestea, Jennifer era complet împotriva ideii de a face o rinoplastie.

Pe atunci, nu ştia că va avea un succes neaşteptat la vârsta de numai 27 de ani, în urma apariţiei în filmul „Dirty Dancing‟. A jucat rolul „Baby” Houseman, o tânără care se îndrăgostește de instructorul ei de dans, interpretat de Patrick Swayze.

Jennifer Gray, urmărită de greșeala care i-a distrus cariera

Chiar dacă a devenit o mare vedetă de la Hollywood o perioadă datorită succesului filmului, cariera actriței nu a continuat în modul scontat. La scurt timp după apariția în "Dirty Dancing", ea a decis să facă o rinoplastie, urmată de o a doua intervenție la nas puțin mai târziu.

După aceste proceduri, Jennifer Gray a observat că fața sa s-a schimbat într-un mod considerabil, făcând-o aproape de nerecunoscut. La o premieră a unui film, actorul Michael Douglas nu a putut să o identifice. Această transformare a avut un efect ireversibil asupra viitorului său. Jennifer Gray a declarat: "Am devenit complet invizibilă peste noapte. În ochii lumii, nu mai eram eu."

Multă vreme după operație, a regretat decizia spunând: „Am intrat în sala de operație o celebritate și am ieșit o anonimă‟.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel