Jennifer Aniston poartă rochia din „Friends” a lui Courteney Cox, 20 de ani mai târziu

Autorul articolului: Alexandru Negrici |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Jennifer Aniston, foto Instagram
Jennifer Aniston, foto Instagram

Jennifer Aniston readuce în prim-plan moda „Friends”.

Actrița în vârstă de 53 de ani a făcut o postare pe Instagram, alături de stilistul de lungă durată al ei, Chris McMillan, duminică, îmbrăcată exact în rochia colegei ei din „Friends”, Courteney Cox, pe care a purtat-o ​​în serial acum două decenii.

Postând poza și Instagram Stories, Aniston – care a interpretat-o ​​pe Rachel Green în serialul emblematic – a împărtășit două fotografii ale lui Cox, în vârstă de 57 de ani, purtând rochia din dantelă într-un episod din sezonul 8.

„Îți pare cunoscută rochia?” a scris ea, înainte de a apăsa „send”.

„Drăguți”, a comentat Cox la fotografia profesionistă a părului, dând ținutei ștampila ei de aprobare.

Aniston a dezvăluit anterior că a luat rochia din departamentul de garderobă „Friends” după ce show-ul s-a încheiat în 2004.

„Am intrat în linia ei de haine și am scos o rochie pe care a purtat-o ​​Monica”, a spus vedeta pentru People în 2021. „Încă o am și o port până astăzi și se potrivește. Este florală, cu dantelă neagră, flori mici, un decolteu în V și mâneci mici cu volan.”

Cox a adăugat: „Probabil a intrat în trenduri și a apucat să se și demodeze de patru ori până acum”, la care Aniston a răspuns: „Va fi mereu cu stil”.

De-a lungul anilor, Cox și Aniston - împreună cu Lisa Kudrow, care a interpretat-o ​​pe Phoebe Buffay - au rămas prietene apropiate.

Distribuția show-ului emblematic s-a reunit din nou în 2021 pentru „Friends: The Reunion”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel