Jeff Bezos se mută în "Buncărul Miliardarilor"

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Jeff Bezos se mută în "Buncărul Miliardarilor"
Jeff Bezos se mută în "Buncărul Miliardarilor"

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a luat decizia de a se muta în Miami, Florida, la doar trei săptămâni după achiziționarea unei vile cu șapte dormitoare situată pe o mică insulă privată din Golful Biscayne, recunoscută sub numele de "Buncărul Miliardarilor".

Magnatul tehnologiei, care a stabilit rezidența în Seattle începând cu anul 1994, a anunțat că intenționează să se mute în apropierea părinților săi și companiei Blue Origin din Cape Canaveral, Florida, conform informațiilor furnizate de Business Insider.

"Am trăit în Seattle mai mult decât am trăit oriunde altundeva și am atât de multe amintiri uimitoare aici. Oricât de interesantă este mutarea, este o decizie emoționantă pentru mine", a scris, pe Instagram, Jeff Bezos, care se află pe locul al treilea în topul miliardarilor lumii, cu o avere de 161 de miliarde de dolari.

Mișcarea lui Bezos din Seattle este semnificativă, dat fiind faptul că Amazon a transformat orașul într-un centru tehnologic de la înființarea sediului său.

În luna precedentă, Jeff Bezos a achiziționat proprietatea din Indian Creek, Florida, pentru suma de 79 de milioane de dolari, conform informațiilor furnizate de Bloomberg. Tranzacția a fost finalizată pe 12 octombrie. Această proprietate impresionantă, construită în anul 2000, dispune de un home theater, o bibliotecă, o piscină și o cramă.

"Buncărul miliardarilor" este cel mai scump cartier din SUA

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience