Jazz in the Park. Cine-concert "The Cinematic Orchestra" în ultima zi de festival

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

A doua zi a festivalului Jazz in the Park, sold out.

7000 de iubitori ai muzicii şi două alpaca s-au bucurat de muzica jazz în cea de-a doua zi a festivalului Jazz in the Park din Parcul Etnografic "Romulus Vuia" Cluj-Napoca. Pe Hill Stage, Pantaloons, Mork, FUNKorporation, JazzyBIT au făcut publicul să vibreze pe ritmuri jazz şi funk, iar legendarul Mulatu Astatke i-a purtat pe cei prezenţi la concert într-o călătorie muzicală memorabilă. Backyard Stage by BRD a adus pe scenă artişti renumiţi precum Andrei Irimia, Nani Vazana cu un tribut adus muzicii Ladino, The Heliocentrics şi Mansur Brown. Friends Stage by DIGI s-a dovedit a fi locul perfect pentru dans pe muzica lui Bogdan Roşca-Zasmencu, DigitaLove şi Moss Farai. Barn Stage by IQOS a fost preluat de MeloMelanj care a creat o atmosferă inconfundabilă, în timp ce la Night Stage UFe şi Guts au oferit publicului un final de zi plin de energie şi dans.

Ultima zi a festivalului Jazz in the Park, care are loc duminică, 3 septembrie, promite să fie la fel de plină de muzică bună şi energie. De la ora 14:00, pe Hill Stage vor urca Andrei Petrache Trio, Ada Milea, Mischa Blanos, Camilla George şi, cap de afiş, The Cinematic Orchestra, care vor încânta publicul cu un super cine-concert. Backyard Stage by BRD îî aduce în faţa publicului pe DSP Orchestra, Klawo, laureaţi ai Concursului Internaţional Jazz in the Park 2023, trupa 7th SENSE cu un proiect special şi într-o formulă extinsă şi tributul emoţionant adus lui Nina Simone de către Nani Vazana. Friends Stage by DIGI continuă să ofere experienţe muzicale autentice cu Lian, Julian M şi Dodo, iar Barn Stage by IQOS va fi preluată de Sandei cu un set special by Komiti. În încheiere, Night Stage promite o noapte memorabilă pe muzica lui Bully şi Nickodemus.

A doua zi a festivalului a fost sold-out, dar cei care vor să vină la Jazz in the Park duminică mai pot să cumpere bilet de o zi (159 lei) de pe site-ul jazzinthepark.ro. Copiii cu vârsta de până la 14 ani au acces gratuit în festival, cu condiţia să fie însoţiţi de un adult posesor al unui bilet de acces.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel