Jay-Z și Beyonce au plătit o avere pentru o casă în Malibu

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Casa în care Beyonce şi-a petrecut copilăria, distrusă de un incendiu în ziua de Crăciun
Casa în care Beyonce şi-a petrecut copilăria, distrusă de un incendiu în ziua de Crăciun

200 de milioane de dolari reprezintă o sumă uimitoare pentru aproape toată lumea, dar dacă sunteți Jay-Z și Beyoncé, vă puteți permite să renunțați la toți banii dintr-o dată... și să fiți în continuare unul dintre cele mai bogate cupluri de pe planetă.

Surse care au cunoștință directă spun pentru TMZ că cei doi au plătit 200 de milioane de dolari CASH pentru conacul de 30.000 de metri pătrați din Malibu, cumpărat de la William Bell, unul dintre cei mai mari colecționari de artă din lume.

Cifra este uluitoare... dar dacă te uiți la portofoliul financiar al cuplului, cu siguranță au activele necesare pentru a reuși.

Potrivit Forbes, Jay valorează 2,5 miliarde de dolari ... datorită afacerilor sale profitabile cu băuturi alcoolice, Ace of Spades și D'Usse, catalogului său muzical și colecției sale de artă - cu piese de la Basquiat.

În 2022, Forbes a estimat valoarea netă a lui Beyoncé la puțin mai puțin de 500 de milioane de dolari ... atribuind turneelor sale, catalogului muzical și aparițiilor în filme de lung metraj cea mai mare parte a averii sale.

Bineînțeles, ea tocmai a dat startul turneului "Renaissance", care se așteaptă să adune peste 1 miliard de dolari... așa că valoarea lor netă nu va face decât să crească de aici încolo.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel