Jay-Z și-a spus dezamăgirea în legătură cu premiile Grammy: Nu are sens

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Jay-Z a exprimat dezamăgirea sa față de faptul că Grammy Awards nu i-au acordat soției sale, Beyoncé, cel mai important premiu, chiar și având cele mai multe trofee din istorie. Observațiile rapperului au fost făcute în timpul galei celei de-a 66-a ediții a evenimentului, care a avut loc duminică, la Los Angeles.

"Are mai multe Grammy-uri decât oricine altcineva (a câştigat 32 de Grammy-uri, n.r.), dar nu a câştigat niciodată albumul anului. Chiar şi după propriile voastre standarde, nu are sens. Gândiţi-vă la asta", a spus el.

Beyoncé a intrat în istoria premiilor Grammy anul trecut. Cu 32 de premii, ea a doborât recordul pentru cele mai multe premii Grammy câştigate într-o singură carieră, deţinut anterior de dirijorul Georg Solti (31).

De-a lungul carierei sale, Jay-Z a câştigat 24 de premii Grammy şi a primit 88 de nominalizări. Rapperul a câştigat primul Grammy pentru cel mai bun album rap pentru "Vol. 2 ... Hard Knock Life" în 1998. În prezent, el deţine distincţia pentru artistul rap cu cele mai multe premii Grammy din istorie, la egalitate cu Kanye West.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel