Jay-Z și-a recunoscut infidelitatea față de Beyonce

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Jay-Z și-a recunoscut infidelitatea față de Beyonce/Facebook
Jay-Z și-a recunoscut infidelitatea față de Beyonce/Facebook

Faimosul rapper și talentata cântăreață de R&B alcătuiesc unul dintre cele mai renumite cupluri din industria de divertisment din Statele Unite. Cu toate acestea, în lumina recentei confesiuni a infidelității sale, cât de solidă este acum relația lor?

Jay-Z și Beyoncé și-au menținut căsnicia departe de lumina reflectoarelor, dar cu toate acestea, au apărut numeroase informații, în cea mai mare parte neconfirmate, în presa internațională cu privire la relația lor. Se pare că zvonurile despre infidelitatea lui au adus o schimbare semnificativă în dinamica celor două celebrități. Într-adevăr, aceste zvonuri au fost confirmate chiar de muzician însuși, într-un moment de sinceritate surprinzătoră.

După ce și-a cerut scuze într-unul dintre albumele sale față de soția sa, mogulul muzical a fost sincer într-un interviu acordat publicației The New York Times. El a afirmat: "Trebuie să supraviețuiești. Faci tot ce poți ca să treci peste acea situație și, când reușești asta, începi să te închizi pe dinăuntru, să-ți îngrădești toate sentimentele. Asta se aplică și în relațiile cu femeile... trebuie să încerci să-ți anulezi orice legătură cu ele... În cazul meu, a fost un proces profund. Și dincolo de asta, totul s-a întâmplat - infidelitatea."

Întrebarea rămâne: cu cine a înșelat el? Cu Rihanna, protejata sa?

Cariera Rihannei a început cu un mare scandal – acel zvon care a zguduit viața cuplului Jay-Z și Beyoncé. A fost sau nu ea amanta soțului cântăreței de culoare?

La 17 ani, Rihanna încerca să cucerească lumea întreagă cu vocea ei și prezența scenică, iar mentorul ei era nimeni altul decât rapperul și producătorul muzical Jay-Z. În 2005, au apărut zvonurile că rapperul și protejata sa au relație mai mult decât profesională. Nimeni n-a precizat dacă cei doi au avut relații intime, însă nu e nicio coincidență că Beyonce a ales să se despartă – timp de un an! – de tatăl copiilor ei chiar după ce-a izbucnit scandalul.

Spre bucuria cântăreței la început de drum, cariera lui RiRi a avut de profitat de pe urma scandalului care i-a creat lui Beyoncé numai coșmaruri. Vedeta l-a iertat, într-un final, pe actualul tată al copiilor ei și, după o perioadă intensă și dureroasă de terapie, cei doi amorezi și-au unit destinele și au adus pe lume trei copii.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel