Jason Momoa confirmă relația cu actrița Adria Arjona

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Actorul american Jason Momoa a confirmat relația sa cu actrița portoricană Adria Arjona, fiica cântărețului guatemalez Ricardo Arjona, prin publicarea mai multor fotografii pe Instagram, care au atras atenția presei locale, transmite marţi EFE.

Starul din Aquaman a oficializat relația cu Adria Arjona la câteva luni după ce fosta sa soție, actrița Lisa Bonet, a depus oficial cererea de divorț, la doi ani de la despărțirea lor.

Momoa a postat pe Instagram o serie de fotografii din recenta sa călătorie în Japonia, inclusiv un instantaneu în care el și vedeta din seria "Andor" sunt așezați la masă, îmbrățișați.

Potrivit ENews, deşi este pentru prima dată când Momoa, în vârstă de 44 de ani, postează informaţii despre relaţia sa cu Adria, în vârstă de 32 de ani, el a confirmat că are o iubită la începutul lunii mai. "Am o relaţie grozavă", a declarat vedeta pe scena festivalului Basingstoke Comic Con din Anglia, la 11 mai, adăugând referitor la identitatea partenerei sale: "Veţi afla destul de curând".

Noua idilă a lui Jason cu actriţa din "Hit Man" vine la puţin peste doi ani după ce actorul şi fosta sa soţie, Lisa Bonet, cu care a fost căsătorit timp de patru ani şi are doi copii, şi-au anunţat despărţirea. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel