Jason Derulo, Sigma, Fedde Le Grand și mulți alții vin la VIBE Festival 2024, în Târgu Mureș!

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Jason Derulo
Sursa: captură Youtube Jason Derulo

Pregătiți-vă pentru o ediție de excepție a Festivalului VIBE! Superstarul american Jason Derulo, alături de o serie de nume sonore din scena muzicală internațională și românească, vor urca pe scenă în perioada 4-7 iulie la Târgu Mureș.

Un line-up de excepție

Festivalul VIBE 2024 promite o experiență muzicală memorabilă, cu o varietate de genuri muzicale pentru toate gusturile. Pe scena principală vor evolua artiști de talie internațională precum Jason Derulo, Sigala, Sigma, Fedde Le Grand, Dubfire, Traumer, Alan Fitzpatrick, 4S Street, Bagossy Brothers Company, Beton.Hofi, Carson Coma, Ivan and the Parazol, Parno Graszt, Sisi, T Danny, Pogány Induló și Valmar. Iubitorii de muzică techno se vor putea bucura de răsăritul soarelui alături de artiști români precum Nu Zau, Mihai Pol, Suciu și Daimond Rocks pe scena KMDSZ BLACK BOX.

Mai mult decât muzică

Festivalul VIBE oferă mai mult decât muzică. VIBE KOLI, un spațiu educativ dedicat tinerilor, va găzdui prelegeri, ateliere și discuții pe teme actuale precum impactul inteligenței artificiale, inovația în educație, finanțele, relațiile interpersonale și schimbările climatice.

Locație și diversitate

Festivalul VIBE va avea loc pe malul râului Mureș, oferind o atmosferă unică și relaxantă. Publicul se va putea bucura de o varietate de food truck-uri, baruri și zone de chill-out.

Bilete și informații

Biletele pentru Festivalul VIBE 2024 sunt disponibile online pe site-ul oficial al festivalului: vibefestival.ro/en.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel