Japonia: Un ofițer de poliție s-a îmbătat și a pierdut o geantă cu documente de anchetă a peste 400 de persoane

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: flickr, saragoldsmith
Foto: flickr, saragoldsmith

Un eveniment mai puțin obișnuit în Japonia.

Potrivit mass-mediei japoneze care citează oficiali de poliție, ofițerul în cauză a ieșit să bea cu colegii săi și a adormit în timp ce mergea acasă cu geanta, scrie Japan Times.

Un polițist (49 de ani) din regiunea de vest a Hyogo din Japonia, după ce s-a îmbătat și a adormit pe stradă sâmbătă seara, a pierdut o geantă care conținea documente de anchetă a peste 400 de persoane, inclusiv a celor suspectate de crimă, a anunțat poliția locală.

Potrivit mass-mediei japoneze care citează oficiali de poliție, ofițerul în cauză a ieșit să bea cu colegii săi și a adormit în timp ce mergea acasă cu geanta.

Când anchetatorul în vârstă de 49 de ani s-a trezit sâmbătă, în jurul orei 5 dimineața, și-a dat seama că nu are geanta pe care o folosise pentru a transporta documentele, potrivit Poliției Prefecturii Hyogo.

Documentele conțineau nume și adrese, a spus poliția japoneză, fără a oferi detalii.

Polițiștilor japonezi le este interzis să scoată materiale de investigație în afara locului de muncă fără permisiune. Poliția l-a citat pe anchetator spunând că s-a dus direct la bar să bea fără a returna documentele la locul de muncă.

Cu toate acestea, acesta nu este primul astfel de caz. Mai exact, autoritățile japoneze din Amagasaki susțin că un bărbat a pierdut un stick USB cu datele personale ale a 460.000 de locuitori după ce s-a îmbătat și a adormit în drum spre casă. Din fericire, au găsit USB-ul a doua zi după ce au raportat că s-a pierdut.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel