Janet Jackson aduce turneul „Together Again” în Marea Britanie și Europa

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Janet Jackson aduce turneul „Together Again” în Marea Britanie și Europa
Janet Jackson aduce turneul „Together Again” în Marea Britanie și Europa

Janet Jackson va începe turneul său "Together Again" în septembrie, în Marea Britanie și în Europa.

Artista "All of You" a dezvăluit luni datele, precizând că turneul va debuta la Paris, pe 25 septembrie, înainte de a continua în Marea Britanie, cu opriri în Birmingham, Londra, Glasgow și Manchester.

Jackson va reveni apoi în Europa continentală pentru spectacole în Anvers, Belgia, și în München, Köln și Berlin, Germania, înainte de a încheia la Amsterdam, Olanda, pe 10 octombrie.

"Hei, băieți, vreau doar să vă mulțumesc tuturor pentru că ați făcut acest turneu cel mai de succes al meu de până acum", a spus ea într-un videoclip. "Și Europa, știu că a trecut ceva timp de când nu ne-am mai văzut, dar așteptarea se apropie de final. În această toamnă, voi pleca în turneul «Together Again» în toată Europa. Abia aștept să vă revăd. Mi-e atât de dor de voi. Ne-am distrat atât de mult la acest spectacol, așa că abia aștept să mă distrez și eu cu voi. Ne vedem în toamnă!"

Interpreta hitului "Rhythm Nation" va fi însoțită de invitatul special Wyclef Jean pe durata turneului, cu excepția datei de la Londra. Invitatul special pentru acest spectacol nu a fost încă anunțat.

Cântăreața ar fi trebuit să aducă turneul ei mondial "Unbreakable World Tour" în Europa în 2016, dar a anulat datele după ce a rămas însărcinată cu fiul ei Eissa, în prezent în vârstă de șapte ani. De atunci, ea a făcut mai multe apariții live punctuale, inclusiv la Glastonbury în 2019.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel