James Hetfield de la Metallica, inspirat de Sir Elton John în cele mai recente sesiuni de compoziție

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
James Hetfield, legenda Metallica, încă mai are „coșmaruri” înainte de a pleca în turneu
James Hetfield, legenda Metallica, încă mai are „coșmaruri” înainte de a pleca în turneu

James Hetfield de la Metallica a fost ocupat să compună muzică nouă și a dezvăluit că a fost inspirat de Sir Elton John.

Titanii heavy metal au interpretat medley-ul de succes al legendei muzicii, "Funeral for a Friend/Love Lies Bleeding", atunci când autorul hitului "Tiny Dancer" și partenerul său de lungă durată, Bernie Taupin, au primit premiul Gershwin Prize for Popular Song de la Library of Congress.

Solistul a recunoscut că această experiență l-a "provocat" și că influența s-a reflectat în compozițiile sale recente.

Vorbind în cadrul podcastului "The Metallica Report", el a mărturisit:

"Timpul liber a fost destul de fantastic, dar, în același timp, mi-a fost dor să cânt cu băieții. Și le-am spus: 'Omule, mi-e dor să cânt cu voi!'. Am făcut câteva lucruri pe ici, pe colo. Interpretarea piesei lui Elton John [preluarea piesei Funeral For A Friend/Love Lies Bleeding la TV în aprilie] a fost fantastică. M-am simțit extraordinar. Elton este un suflet frumos."

Rockerul de la "Nothing Else Matters" adoră să evadeze în micul său studio de muzică improvizat în subsolul său pentru a lucra la piese noi și recunoaște că a cânta la chitară în fiecare zi este "ca și cum ar respira" pentru el.

El a împărtășit: "Am schiat, am urcat pe munte - a fost multă zăpadă în Colorado, unde locuim, deci a fost un sezon bun de zăpadă - și am scris multă muzică. Am cântat la chitară aproape în fiecare zi. Trebuie să fac asta. Este ca și cum aș respira."

Hetfield spune că este mereu plin de idei și că muzica este "o evadare" pentru el.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel