James Blunt celebrează 20 de ani de „Back To Bedlam” cu un turneu și o reeditare specială a pieselor

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube James Blunt
Sursa: captură Youtube James Blunt

Iubitul cantautor britanic James Blunt se pregătește să celebreze un eveniment special: aniversarea a 20 de ani de la lansarea albumului său de debut, „Back To Bedlam”. Pentru a marca acest moment important, Blunt a anunțat o reeditare a albumului cu piese inedite, precum și un turneu european care va debuta la începutul anului viitor.

Reeditarea albumului „Back To Bedlam”, care va fi lansată pe 11 octombrie (exact la 20 de ani de la lansarea originală), va păstra lista originală de piese, inclusiv hiturile „You’re Beautiful” și „Goodbye My Lover”, însă va include și o serie de melodii nepublicate anterior. Printre acestea se numără „Standing All Alone”, „Close Your Eyes”, „Butterfly”, „Dancing Days” și piesa „Sugar-Coated”, toate înregistrate în perioada „Bedlam”, alături de versiuni demo ale pieselor de pe albumul original.

„Am lansat șapte albume de studio, dar „Back To Bedlam” a fost cel care a cucerit publicul. Așa că, cu ocazia aniversării a 20 de ani, împreună cu casa de discuri am decis să-l reedităm cu câteva demo-uri timpurii și să profităm la maximum”, a declarat Blunt despre reeditare. „A fost unul dintre cele mai bine vândute albume ale anilor 2000, așa că sperăm să aibă succes și acum”.

Pe lângă reeditarea albumului, Blunt a anunțat și un turneu european amplu, intitulat „Back To Bedlam 20th Anniversary Tour”. Turneul va începe la începutul anului viitor, cu o seară de deschidere la SSE Arena din Belfast pe 11 februarie, urmată de un concert la Leeds’ First Direct Arena pe 13 februarie.

Turneul va ajunge în orașe importante precum Glasgow, Manchester și Londra, încheindu-se cu un concert la O2 Arena din Londra, pe 16 februarie. Ulterior, în aceeași lună, Blunt va susține concerte în Belgia, Franța, Italia și Elveția.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel