Jada Pinkett Smith îl numește pe Tupac „sufletul ei pereche”. Ce fel de relație a existat între ea și regretatul rapper

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Jada Pinkett Smith îl numește pe Tupac „sufletul ei pereche”. Ce fel de relație a existat între ea și regretatul rapper / FOTO: Facebook
Jada Pinkett Smith îl numește pe Tupac „sufletul ei pereche”. Ce fel de relație a existat între ea și regretatul rapper / FOTO: Facebook

Jada Pinkett Smith a descris-o pe Tupac drept "sufletul ei pereche," chiar în timpul căsniciei sale de 19 ani cu Will Smith. Cu toate acestea, ea a subliniat că niciodată nu au avut o relație romantică din cauza lipsei de "chimie fizică" între ei.

Actrița în vârstă de 52 de ani, cunoscută pentru rolul său în "Matrix" și care recent a dezvăluit separarea de soțul ei, Will Smith (în vârstă de 55 de ani), acum la șapte ani distanță, a discutat despre relația sa cu regretatul rapper într-un interviu acordat pentru promovarea cărții sale autobiografice în revista RollingOut.

În cadrul interviului, Jada a mărturisit că ea și Tupac aveau o "prietenie" și un "afect" special, însă nu au avut acea "chimie fizică" necesară pentru o relație romantică. Ea a sugerat, de asemenea, că poate au fost legați într-un fel sau altul în vieți anterioare. Când a fost întrebată dacă a regretat vreodată că nu au explorat o relație romantică, Jada a răspuns: "Simplu nu a fost posibil. Nu exista o atracție fizică între noi."

Când editorul Christal Jordan a vrut să știe dacă și ea a simțit la fel, după ce Tupac a numit-o „suflet pereche”, Jada a confirmat:

„Absolut, avem suflete pereche, copiii noștri pot fi sufletele noastre pereche. Există tot felul de definiții ale sufletelor pereche, nu doar cea legată de romantism, așa cum ne-am obișnuit”.

„Iar dacă există vieți trecute, cu siguranță Pac și cu mine am călătorit în câteva dintre acestea împreună, știi, în diverse forme”, a adăugat ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel