J. Cole își cere scuze pentru diss track-ul lansat către Kendrick Lamar și îl șterge de pe platformele de streaming

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Rapperul J. Cole pare să fi luat în serios titlul celui mai recent mixtape al său, "Might Delete Later" (Poate îl șterg mai târziu).

Acesta a eliminat piesa „7 Minute Drill”, cunoscutul său diss track lansat la adresa lui Kendrick Lamar, de pe platformele de streaming precum Spotify, Apple Music și Tidal. Piesa închidea initial mixtape-ul, scrie Pitchfork.

Săptămâna trecută, Cole a fost headliner la festivalul său anual, Dreamville. În timpul concertului, rapperul a explicat că s-a simțit confuz în legătură cu realizarea și lansarea piesei „7 Minute Drill”, numind-o chiar "cea mai proastă piesă pe care am făcut-o vreodată în viața mea nenorocită".

În discursul său, Cole a făcut referire la piesa lui Lamar "Like That" - melodia care a aprins recentul conflict dintre cei doi artiști - ca fiind un "bazooka" și și-a dorit ca "7 Minute Drill" să fie competitivă și "prietenoasă". În schimb, a spus Cole, piesa sa "nu se potrivește cu spiritul meu".

Ultimul album de studio al lui Cole, "The Off-Season", a fost lansat în 2021. De atunci, rapperul a lansat mixtape-ul menționat anterior, "Might Delete Later", precum și colaborarea sa cu DJ Drama și Dreamville, "D-Day: A Gangsta Grillz Mixtape". Cole a colaborat de asemenea cu artiști precum Drake, Lil Yachty, J-Hope, Smino, Lil Durk și Bia.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel