Iulia Albu, gest de solidaritate pentru Ucraina: Acești oameni sunt înconjurați de întuneric acum

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa Foto Instagram Iulia Albu
Sursa Foto Instagram Iulia Albu

Iulia Albu este profund îndurerată de tot ceea ce se întâmplă în Ucraina. Vedeta a transmis un mesaj pentru mamele și soțiile care au fost nevoite să își lase soții în urmă și să fugă din calea războiului. 

Vedetele din România s-au arătat profund afectate de tot ceea ce se întâmplă acum în Ucraina. Au transmis mesaje de solidaritate și i-au ajutat așa cum au putut pe refugiații ucrainieni. Iulia Albu și fiica ei au făcut un gest impresionant pentru a-și arăta solidaritatea și compasiunea pentru mamele și soțiile care au fugit din calea războiului și au lăsat în urmă iubiți, soți, părinți. 

Vedeta a pozat împreună cu fiica ei, Mikaela, pentru revista Viva!, într-un fundal negru, în semn de solidaritate pentru ucraineni. Aceasta a transmis și un mesaj pe contul de socializare 

„Transmitem un mesaj de sustinere pentru toate mamele ai caror iubiti sau soti au RAMAS IN URMA pentru a-și apara tara. Pentru toti copiii care isi asteapta tatii sa se intoarca, nu acasă, pentru ca ei nu mai au un “acasă”. Acesti oameni Sunt inconjurati de intuneric

Acum. Si au lasat TOTUL in urma.

LUCRURILE SIMPLE Sunt cele care conteaza. Ca un gand bun catre cei ce au nevoie de el, o patura sau un acoperis deasupra capului.

Suntem alaturi de ei”, a scris Iulia Albu pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

 

Mesaj emoționant despre președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski: Avem multe de învățat

Volodimir Zelenski a rămas să lupte pentru țară alături de soldați și civili. Președintele a refuzat oferta SUA de a pleca din țară și a rămas alături de armată. Iulia Albu a transmis un mesaj emoționant în semn de respect pentru președintele Ucrainei, cel care nu a fugit din fața războiului, ci a rămas acolo pentru a-și apăra țara.

„A fi LIDER implica RESPONSABILITATE și CURAJ. VOLODYMIR ZELENSKY lupta pentru tara sa. CU TOT SUFLETUL pentru cele peste 40 de milioane de suflete din Ucraina. Avem multe de învățat. Putem începe chiar acum, aici. A fi patriot înseamnă a CERE si a LUPTA pentru drepturile si țara ta”, a mai scris vedeta. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel