Iubitul Arianei Grande divorțează de fosta lui soție

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ariana Grande
Ariana Grande

După ce Ariana Grande și Dalton Gomez au rupt căsnicia la începutul anului, noul ei iubit, Ethan, urmează să divorțeze de soția lui cu care are un copil împreună.

Ethan Slater a cerut divorțul actualei soții, după ce s-a aflat de noua sa poveste de dragoste cu Ariana Grande.

Slater, în vârstă de 31 de ani, a depus miercuri cererea de divorț la New York, potrivit TMZ, conform revistei People. Motivul despărțirii sale de Lilly Jay nu a fost menționat.

Actorul american s-a căsătorit cu Jay în noiembrie 2018, la șase ani după ce s-au cunoscut. Fostul cuplu împarte, de asemenea, un băiețel, căruia i-au dat viață în august 2022.

Deși contul de Instagram al lui Slater este acum privat, el a scris diverse postări despre Jay în trecut, una dintre ele este despre Ziua Mamei care a fost "apreciată" de Ariana Grande și care suna astfel: "La mulți ani pentru prima Zi a Mamei pentru cea mai iubitoare, grijulie și minunată mamă din lume. – din partea mea și a micuțului nostru".

În altă postare actorul a sărbătorit cea de-a patra aniversare a căsătoriei lor împărtășind un omagiu care se referea la Jay ca fiind "cel mai bun prieten" al său și includea textul: "4 ani de căsătorie, 10 ani împreună. Iar acesta este cu siguranță cel mai bun an de până acum".

Relația Arianei Grande cu Dalton

Deși nu se știu prea multe despre ce a cauzat sfârșitul relației lor, o sursă a declarat anterior pentru revista People că Grande s-a despărțit de Dalton Gomez după aproape doi ani de căsnicie, din cauza distanței.

"A fost fericită în Los Angeles timp de câțiva ani. A vrut să-și facă o viață acolo cu Dalton", a declarat sursa. "El este super concentrat pe cariera lui și trebuie să rămână în Los Angeles. A fost cu siguranță o problemă pentru ei. Cariera lui Dalton este solicitantă și nu poate pleca des din Los Angeles. Așa că, atunci când [Grande] a început să filmeze Wicked în Anglia, au avut parte de o relație la distanță."

Deși adaptarea cinematografică a filmului Wicked a fost anunțată pentru prima dată în 2016, repetițiile pentru proiect au început abia în 2022, regizorul Jon M. Chu confirmând că filmările au început în decembrie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel