Iubitul Andreei Bălan are un copil. Câți ani are băiatul lui Victor Cornea: „Am o relație foarte bună cu el”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram
Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram

Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, este și el tată.

Informații uimitoare au ieșit la iveală despre actualul iubit al Andreei Bălan. În timp ce viața tumultoasă a artistei este deja cunoscută de toată lumea, inclusiv fosta relația cu tatăl copiilor săi, George Burcea, nimeni nu știa până acum prea multe detalii din viața tenismenului, care se pare că nu este deloc străin de postura de tată. Chiar dacă până acum părea faptul că Victor Cornea trăiește această experiență odată cu intrarea în viața fetelor Andreei Bălan, realitatea este, de fapt, alta. Acesta are un băiețel de 10 ani, dintr-o relație care a început în tinerețe, dar care nu s-a terminat însă la fel de bine. Chiar dacă cei doi părinți au ales să păstreze legătura, aceștia și-au dat seama, la vremea aceea, că nu sunt prea compatibili pentru a continua o relație sentimentală. 

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă…

Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră! Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București și ales să joace fotbal, iar nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin.”, a declarat Victor Cornea, potrivit cancan.

Nu-l ține ascuns pe Luca, băiatul de 10 ani

Chiar dacă doar apropiații sportivului știau această informație din viața sa privată, acesta spune că nu a intenționat nicio clipă să-l țină ascuns pe Luca de ochii curioșilor. Ba mai mult, iubitul Andreei Bălan spune că acesta a fost chiar și prezent la aniversarea uneia dintre fetițele artistei, cu care se înțelege de minune, cei doi având o vârstă destul de apropiată.

“Luca a fost și la ziua mea de naștere și a fost prezent și la ziua Elei (n.r. fiica Andreei Bălan, actuala iubită a lui Victor Cornea). Se înțelege bine și cu Ela, așa că nu există probleme! Nu înțeleg deloc de unde vin anumite acuze la adresa mea, pe acest subiect, mai ales că nu am ascuns niciodată copilul…”, a continuat acesta.

Andreea Bălan, cucerită complet de actualul iubit

După o lungă așteptare în care nu mai credea că dragostea i-ar surâde prea curând, Andreea Bălan a cunoscut, din nou, fericirea. Chiar dacă în urmă cu ceva timp spunea că bărbatul care va intra în viața sa va trebui să aibă extrem de multe calități, astfel încât să le ofere și cel mai bun exemplu fetelor sale, se pare că Victor Cornea a reușit să se ridice la toate așteptările blondinei. 

„Universul mi-a dat fix ceea ce-mi doream. Multă iubire și o persoană foarte potrivită pentru mine. Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cel puțin cu 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede și întotdeauna am simțit că voi fi cu cineva mai tânăr decât mine, așa am simțit în manifestările și meditațiile mele, mă simt foarte tânără, deși am o experiență vastă. Eu, ca și suflet, sunt foarte tânără și copilăroasă.”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel