Iubita actorului Al Pacino, Noor Alfallah, a cerut instanţei americane să îi acorde tutela fizică a fiului lor

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 07 sep 2023, 13:57 | Categorie: Știri
Iubita actorului Al Pacino, Noor Alfallah, a cerut instanţei americane să îi acorde tutela fizică a fiului lor
Iubita actorului Al Pacino, Noor Alfallah, a cerut instanţei americane să îi acorde tutela fizică a fiului lor

Iubita actorului Al Pacino, Noor Alfallah, a depus în instanţă actele oficiale prin care a solicitat tutela fizică unică a fiului lor, Roman, în vârstă de trei luni, potrivit unor surse citate de presa americană, relatează revista People.

Conform documentelor consultate de site-ul The Blast, Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, a cerut ca Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, să primească "un drept rezonabil de vizită" pentru a putea să îşi vadă fiul.

Noor Alfallah, o producătoare de film care a absolvit Facultatea de arte cinematografice din cadrul Universităţii Southern California, doreşte ca ea şi Al Pacino să deţină drepturi egale în privinţa tutelei legale, care i-ar permite starului american să participe la decizii majore ce îl privesc pe fiul lor, inclusiv tratamente medicale şi educaţie.

Suma aferentă alocaţiei pentru întreţinerea copilului nu a fost înscrisă în aceste documente, potrivit The Blast, dar, în conformitate cu legea din California, veniturile fiecărui părinte vor trebui să fie stabilite în instanţă înainte ca judecătorul să ordone plata unei pensii alimentare.

Noor Alfallah a cerut instanţei ca Al Pacino să achite cheltuielile de judecată asociate acestui proces.

O declaraţie voluntară de filiaţie (paternitate) a fost semnată de ambii părinţi, potrivit presei americane, cu şase zile înainte de naşterea bebeluşului Roman.

Noor Alfallah a format un cuplu alături de Al Pacino începând din aprilie 2022. Cei doi au stârnit zvonuri despre o posibilă relaţie între ei atunci când au fost fotografiaţi în timp ce luau cina împreună.

Mai multe surse au dezvăluit anul trecut pentru Page Six că Al Pacino şi Noor Alfallah şi-ar fi început relaţia încă din timpul primelor luni ale pandemiei de COVID-19.

Agentul de presă al starului american a confirmat că fostul cuplu aştepta venirea pe lume a fiului lor în luna mai 2023. Roman este cel de-al patrulea copil al actorului Al Pacino şi primul al lui Noor Alfallah.

Al Pacino, originar din New York, are o fiica - Julie Marie, în vârstă de 33 de ani - cu o fostă parteneră de viaţă, profesoara de actorie Jan Tarrant. Starul american are alţi doi copii, gemenii Anton şi Olivia, în vârstă de 22 de ani, care provin din relaţia pe care a avut-o cu actriţa Beverly D'Angelo în perioada 1997 - 2003.

Celebrul actor american, care nu a fost căsătorit niciodată, a avut o relaţie şi cu Lucila Polak în perioada 2008-2018.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience