Italienii cer arestarea lui Kanye West și a iubitei lui din cauza comportamentului scandalos

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Kanye West
Kanye West

Italienii furioși au cerut arestarea și chiar expulzarea lui Kanye West și a iubitei sale, care în mod repetat s-au comportat scandalos în timp ce se aflau în vacanță în Italia.

Este puțin spus că rapperul Kanye West și partenera sa, Bianca Censori, nu au trecut chiar neobservați în timpul vacanței lor în Italia.

În timp ce se afla în Florența, modelul australian - care nu se ridică tocmai la înălțimea numelui său - a fost văzut într-un supermarket purtând o ținută de culoarea pielii care nu lăsa prea mult loc imaginației. Ținuta a fost considerată "vulgară" și "lipsită de respect" de mulți localnici.

Puțin mai devreme, tânăra de 28 de ani apăruse pe străzile din Cité du Lys purtând un sutien aproape transparent. Și aici, ea a șocat destul de multă lume.

________________________________

________________________________

Nici Kanye West nu s-a lăsat mai prejos, deși într-un alt registru. Rapperul și fostul soț al lui Kim Kardashian a fost fotografiat mergând desculț sau în șosete pe străzile orașului.

Cuplul, care s-ar fi căsătorit în secret în Los Angeles la începutul acestui an, s-a îndreptat apoi spre Veneția, orașul îndrăgostiților. După cum arată fotografiile publicate de Daily Mail, 'Ye' și soția sa au făcut o plimbare cu barca de-a lungul canalelor. Rapperul, cu pantalonii în vine și cu o eșarfă care îi acoperea pe jumătate fața, avea capul iubitei sale între picioare, care stătea în genunchi în fața sa, această scenă șocantă având loc în fața mai ultor turiști stupefiați.

Toate acestea au provocat un torent de indignare pe rețelele de socializare. Unii internauți italieni au subliniat că această manifestare de "indecență publică" este o infracțiune care se pedepsește cu o amendă de până la 309 euro. Alții au cerut chiar arestarea și expulzarea lor din țară.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel