Irina Rimes, supărată pe cei care o compară cu Theo Rose: „Nu este o competiție”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Irina Rimes, Theo Rose, sursa foto Instagram
Irina Rimes, Theo Rose, sursa foto Instagram

Irina Rimes i-a răspuns unui fan care îi lua apărarea și spunea faptul că artista este mai bună decât Theo Rose.

Zilele trecute, un scandal uriaș a izbucnit în mediul online, avându-le drept protagoniste pe Theo Rose și Irina Rimes, ambele jurate Vocea României. Întreaga revoltă din partea fanilor a plecat de la faptul că prima solistă ar fi fost atacată verbal de cea de-a doua, care s-ar fi luat de genul muzical pe care Theo îl interpretează, și anume cel balcanic. În acest sens, un adevărat război între ambele tabere de fani au izbucnit, internauții apărându-și fiecare în parte preferata. Se pare însă că Irina Rimes nu a fost flatată de acest gen de ajutor, întrucât solista spune că nu a fost vorba niciodată de competiție între ea și Theo Rose. 

„Nu este o competiție. Mă aștept de la comunitatea mea să aplaneze un scandal, nu să îl stârnească. Mulțumesc dacă înțelegeți asta. Este ușor să stârnești ură între oameni, mai ales pe SM (n.r. Social Media), dar eu tot timpul m-am pronunțat împotriva hate-ului, indiferent de motiv”, a scris Irina Rimes pe Instagram, ca răspuns pentru un fan care a comparat-o cu Theo Rose, notează wowbiz.ro.

Irina Rimes, victima bullyingului, după incidentul de la Vocea României

Chiar după ce episodul cu pricina a fost difuzat la televizor, Irina Rimes a primit extrem de multe jigniri dure și mesaje care mai de care mai obscene din partea susținătorilor lui Theo Rose. Vedeta a ținut, astfel, să-și spună supărarea în mediul online, unde le-a explicat tuturor faptul că mesajul său nu a fost înțeles și că, în realitate, ea o admir extrem de mult pe partenera lui Anghel Damian.

„De obicei eu hate-ul îl ignor, dar de data asta este foarte greu să ignor toate mesajele.(…)

Asta trebuie să se oprească! Să asociezi pe cineva cu un gen muzical nu este o jignire! Eu tot timpul am avut o părere foarte bună despre Theo Rose! Tot timpul am zis în dreapta și în stânga că Theo Rose este una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit eu vreodată și că poate să cânte orice! Cum aș putea eu să jignesc un om despre care am o părere atât de buna? Am spus asta și public, i-am spus-o și ei, ea știe lucrul ăsta, noi ne respectăm reciproc și nu văd de ce a trebuit să sara lumea pe mine, având în vedere că Theo nu a plâns pentru ca eu am jignit-o, ci pentru că am atins un punct sensibil și aici nu sunt eu de vină, aici este de vină opinia colectivă.(...) N-am considerat niciodată că muzica pe care o fac eu este mai presus decât muzica lăutărească, din contră, mereu am considerat că muzica lăutărească, folclorul și muzica populară sunt niște genuri cu valoare mult mai mare, pentru că ele conțin identitatea poporului”, a spus Irina Rimes în mediul online.

Theo Rose susține că nu a fost supărată pe Irina Rimes

Și Theo Rose a ținut să lămurească situația și le-a spus susținătorilor săi faptul că între ea și Irina Rimes nu a fost niciodată vorba de un conflict.

„Eu n-am plâns din cauza Irinei. Ce vedeți voi acolo e o frântură, după ore întregi de filmare ne mai ia gura pe dinainte și spunem lucruri. Mie și despre mine mi se par unele lucruri pe care le spun pot părea într-un fel. Dar să știți că noi între noi tot timpul verificăm. Se întâmplă să mai scoți un rahat pe gură atunci când vrei să combini un concurent să vină în echipa ta să zici ceva care să nu-i pice bine unui alt antrenor, dar tot timpul am verificat. Niciodată nu am plecat supărați, că nu e despre asta și m-a surprins că s-a creat asta. Eu n-am plâns din cauza Irinei și ați văzut că ea la final a venit la mine să verifice și i-am spus că na, că s-au adunat și la mine niște frustrări, sunt niște lucruri care mă dor și pe mine și dacă m-ai atins acolo dau o lacrimă”, a povestit Theo Rose pe Instagram.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel