Irina Rimes, adevărul despre divorțul de fostul soț. Ce s-a întâmplat în căsnicia artistei: "Să discute problema mea cu soțul meu"

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Chiar dacă în România se bucura de un succes imens pe plan profesional, artista s-a mutat pentru o perioadă de timp în Franța, acolo unde locuiește noul ei iubit francez, pe nume David Goldcher.

Chiar dacă în trecut aceasta a fost profund dezamăgită de bărbații din viața ei, aceasta a dat o nouă șansă iubirii și spune că este mai îndrăgostită ca niciodată.

Puțini sunt cei care știu că artista a fost căsătorită în urmă cu mai mulți ani. Recent, Irina Rimes a fost invitată în cadrul podcastului susținut de către Cătălin Măruță,acolo unde  a vorbit deschis despre mariajul pe care l-a avut cu Andi Bănică, ce a durat un an de zile. Vedeta a spus cum l-a cunoscut pe fosstul ei soț, dar și din ce cauză s-a ajuns la un divorț.

Irina Rimes a povestit că a ajuns să fie într-o relație cu Andi Bănică dintr-o întâmplare. Mai exact, câțiva prieteni au complotat și au făcut în așa fel încât cei doi să fie împreună.

„Nimeni nu putea să mă primească. Toată lumea se ducea la mare, la munte. (…) Toată lumea îmi zicea: `N-am cum să te primesc, sună-l pe Andi`. Dar nu-mi permiteam atunci.

Deși s-a speculat că Andi Bănică a înșelat-o pe artistă, Irina Rimes a ținut să explice cum au stat lucrurile, de fapt. Irina Rimes a spus că nu a fost vorba despre infidelitate, ci s-au separat din cauza faptului că își doreau lucruri diferite.

Citește mai departe pe Spectacola

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel