Irina Margareta Nistor, idila cu un bărbat însurat: Nu i-am cerut niciodată să divorțeze

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Irina Margareta Nistor, idila cu un bărbat însurat: Nu i-am cerut niciodată să divorțeze
Irina Margareta Nistor, idila cu un bărbat însurat: Nu i-am cerut niciodată să divorțeze

Irina Margareta Nistor a iubit un bărbat însurat

„Și mama și el m-au iubit atât de mult încât să-mi suporte orice, eu nu sunt cea mai comodă persoană de pe planeta asta. Nu i-am cerut niciodată să divorțeze, nici prin cap nu mi-a trecut. În primul rând, m-aș fi simțit îngrozitor.

Îmi aduc aminte că era un preot la care eu am ținut foarte tare, care m-a și botezat și m-a și cununat la un moment dat, și știu că am avut o discuție la un moment dat și mi-a spus că atâta timp cât familia lui nu are de suferit e ok. Deci dacă am avut de aici acceptul prin intermediar de la Dumnezeu…

El nu mi-a spus niciodată că vrea să divorțeze și să fim împreună. E ieșit din comun, categoric, dar niciunuia dintre noi nu i-a dat prin cap chestia asta. Era povestea noastră, ne întâlneam noi și cu asta basta. Era greu, tocmai ăsta era farmecul, asta a făcut să fie mai altfel. Era și într-o perioadă dificilă, înainte de Revoluție. Trebuie să ai ingeniozitatea necesară să știi să te descurci", a dezvăluit Irina Margareta Nistor în cadrul unui interviu cu Cristina Șișcanu Ionescu.

Deși criticul de film nu i-a cerut bărbatului să divorțeze niciodată, relația lor a continuat ani buni pe ascuns. Între timp Irina Margareta Nistor nu a renunțat însă la dorința sa de a se vedea mireasă, așa că a decis să se mărite deși ducea în paralel această relație. Mai mult, bărbatul pe care l-a iubit nici măcar nu s-a împotrivit deciziei sale.

,,Multă vreme îmi doream un copil. Cu generațiile astea noi, funcționez tot mai greu cu ele. Mi-ar fi fost foarte greu. (…) Cel mai nostim a fost când mă plângeam că nu am copii, pe vremea aceea încă mai regretam, mă rog, dacă vezi „Singur acasă' îți trece, decât să ai un copil ca acolo mai bine nu, iar Bordea mi-a spus că, de fapt, eu am foarte mulți copii pentru că mulți dintre ei au fost concepuți în timp ce eu traduceam filmele. Deci, părinții care aveau deja un copil puneau un film foarte tare ca să nu se audă co-producția. Mulți au născut datorită mie, deci sunt o mamă eroină la pensie, vă rog să nu uitați. (…) Am foarte mulți prieteni care au copii, deci deja sunt pregătită să am nepoți și sunt fericită să îi am. Am și finuțe, adică m-am scos. Sunt fairy godmother. Sunt o zână", a adăugat aceasta.

 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel